Dagens VIP-tips

 

Bli medlem – få 3 dagers VIP-medlemskap uten kostnad

TIPPING

Onsdag 22. mai Lørdag 25. mai

ODDSEN OG ODDSBOMBEN

Tirsdag 21. mai

Lørdagskupongen

Lørdagskupongen henter kamper fra Eliteserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, Allsvenskan og finaler i FA-cupen i England og Skottland, Champions League for kvinner, DFB-Pokal i Tyskland og Coupe de France.

I Eliteserien har Fredrikstad FK imponert etter comebacket, etter nedrykket i 2012 i Eliteserien og nedrykket i OBOS-ligaen i 2017, og laget ligger på 3. plass med seier i sine fem siste kamper. Vant 3-0 på bortebane over Lillestrøm i sin siste kamp. Får besøk av Tromsø, som sist sesong endte på 3. plass, som nå ligger på 16. og sisteplass med seier over Rosenborg i siste hjemmekamp med 3-2, etter å ha ligget under 0-2. På bortebane har laget tapt alle sine tre kamper.

På de britiske øyer er det klart for derbyer i de respektive finalene i FA-cupen når Manchester City møter Mancehster United på Wembley Stadium og Celtic møter Rangers på Hampden Park.

I finalen i Champions League for kvinner skal FC Barcelona forsvare tittelen fra sist sesong når dem møter Olympique Lyon, som vant sesongen tidligere, på San Mamés Stadium i Bilbao.

I DFB-pokal møter Kaiserslautern, som endte på 13. plass i 2. Bundesliga, årets Bundesliga-mestere Bayer 04 Leverkusen, som vant med 17 poeng foran Stuttgart og for første gang i klubbens historie, på Olympiastadion, mens i Coupe de France møtes Lyon og Paris Saint-Germain på Stade Pierre-Mauroy.


Du må være VIP-medlem for å se tipsene

Dagens midtukeodds og oddsbomben

Dagens midtukeodds, med kamper som spilles tirsdag og onsdag, henter kamper fra OBOS-ligaen og playoff i Serie B.

Dagens oddsbombe med Jackpot! på 85 881 kr inneholder finalen i UEFA Europa League mellom Atalanta – Bayer Leverkusen, som spilles på på Aviva Stadium i Dublin, Irland, og to oppgjør fra OBOS-ligaen, Kongsvinger – Mjøndalen og Åsane – Vålerenga.


Du må være VIP-medlem for å se tipsene

Midtukekupongen

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter kamper fra Europa League, OBOS-ligaen og Superettan.

I Europa League møtes Atalanta og Bayer Leverkusen til finale på Aviva Stadium i Dublin, Irland.

Atalanta slo ut Marseille i semifinalen med 4-1, med 1-1 på bortebane og 3-0 på hjemmebane. Laget ligger på 5. plass i Serie A og holder plassen som gir Champions League spill neste sesong med to kamper igjen å spille.

Bayer Leverkusen slo ut Roma i semifinalen med 4-2, med 2-0 på bortebane og 2-2 på hjemmebane. Laget ble mestere i Bundesligaen, 17 poeng foran Stuttgart, for første gang i klubbens historie, og laget skal også spille finale i DFB-Pokal på lørdag mot 1. FC Kaiserslautern, som endte på 13. plass i 2. Bundesliga.

Atalanta vant begge oppgjørene mellom lagene i 8-delsfinalen i Europa League sesongen 2022, med 3-2 på hjemmebane og 1-0 i returoppgjøret.

I OBOS-ligaen ligger Sogndal på 1. plass og laget får besøk av Raufoss som ligger på 12. plass. Kongsvinger på 2. plass får besøk av Mjøndalen som ligger på 10. plass, mens Egersund som ligger på 3. plass får besøk av Levanger som ligger på 9. plass.

I bunnen ligger Aalesund med fem poeng og laget skal spille borte mot Bryne som ligger på 5. plass. Start som ligger på nest sisteplass spiller borte mot Moss som ligger på 7. plass på tirsdag, mens Ranheim som ligger på 14. plass får besøk av Stabæk som ligger på 4. plass.

Bonuspotten til fulltid er ca. 2,3 mill. kr og til pause ca. 125 000 kr.


Du må være VIP-medlem for å se tipsene

Dagens søndagsodds og oddsbomben

Dagens søndagsodds, med kamper som spilles mandag, henter kamper fra Eliteserien, Norsk Tipping-ligaen og Serie A.

Dagens oddsbombe henter kamper fra Eliteserien der HamKam jakter årets første hjemmeseier når Bodø/Glimt kommer på besøk, Kristiansund får besøk av Brann og Lillestrøm får besøk av Fredrikstad FK.


Du må være VIP-medlem for å se tipsene

Søndagskupongen

Søndagskupongen, med kamper som spilles mandag, henter kamper fra Eliteserien, PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen.

I Eliteserien ligger Bodø/Glimt på 1. plass etter åtte spilte kamper med seier 4-0 over Tromsø på hjemmebane i “Slaget om Nord-Norge” 16. mai og laget skal spille borte mot HamKam, som knuste Sarpsborg 08 på bortebane 16. mai med seier 7-1.

Brann ligger på 2. plass, to poeng bak Bodø/Glimt men med en kamp mer spilt, og laget måtte kjempe om seieren hjemme på Brann Stadion 16. mai mot Sandefjord med seiersmålet 2-1 i det 94. minutt. Laget skal spille borte mot Kristiansund som tapte 0-1 på bortebane for Haugesund 16. mai.

Molde ligger på 3. plass, tre poeng bak Brann, og laget vant 4-0 på bortebane over Odd 16. mai. Laget får besøk av Sarpsborg 08 som tidligere nevnt tapte 1-7 på hjemmebane for HamKam 16. mai.

Bonuspotten til fulltid er ca. 2,1 mill. kr og til pause ca. 100 000 kr.


Du må være VIP-medlem for å se tipsene

Dagens lørdagsodds og oddsbomben

Dagens lørdagsodds, med kamper som spilles søndag, henter kamper fra siste serierunden i Premier League og Serie A.

Dagens oddsbombe, med kamper som spilles søndag, henter kamper fra siste serierunden i Premier League der Arsenal får besøk av Everton, Liverpool får besøk av Wolverhampton og Machester City får besøk av West Ham.


Du må være VIP-medlem for å se tipsene