Tippetips.info søker medarbeidere

TTippetips.info tar sikte på å bli en tippetipsside der spillere kommer innom daglig for å få gode tips på forskjellige spill som finnes i markedet. Tippetips.info har pr. dags dato tippekupongene og langoddstips tilknyttet til tippekupongene, men for å bli en tippetipsside for alle så søkes det etter medarbeidere som kan gi gode tips om alt som finnes i spillmarkedet.

Tippetips.info er interessert i deg som har god kjennskap til en spesiell sport og som er spillbar hos Norsk Tipping, Norsk Rikstoto eller et bettingselskap. Sporten kan være amerikansk basketball, amerikansk baseball, fotball utenfor Europa, tennis, formel 1, NHL, hester, håndball, ishockey osv osv. Kort sagt alle spill som gjør at spillere vil komme innom daglig for å få gode tips på forskjellige spill som finnes i markedet.

Tippetips.info har rundt 3 000 sidevisninger pr. måned.

Du vil som medarbeider i Tippetips.info få muligheten til å publisere dine egne tips og innlegg i Dagens langodds, dvs Dagens singel, Dagens dobbelobjekt, Dagens dobbel og Dagens trippel, og også legge inn tips på andre sporter.Du vil som medarbeider i Tippetips.info ikke få betalt for tipsene og innleggene du skriver, dette da Tippetips.info drives som en hobbyside.
Du må kunne «forsvare» tipsene dine som du legger ut, dvs du må begrunne kort eller langt hvorfor du tipser som du tipser i tipsene eller innleggene dine.
Du skal følge malen til sidene til Tippetips.info på tipsene eller innleggene dine.

Høres dette ut som noe du kunne ville være med på, så ta kontakt på vår kontaktside eller send en e-post til tippetips@tippetips.info og fortell litt om deg selv og hvilke sporter du vil gi tips på.

print