Søndagskupongen uke 9

Søndagskupongen henter tre kamper fra Premier League, med Manchester City som får besøk av Manchester United som toppkamp, fire kamper fra Serie A, to kamper fra 1. Bundesliga og tre kamper fra Primera División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Fulham. Den første halvgarderte blir hentet fra Serie A mellom Fiorentina – Parma med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra 1. Bundesliga mellom DSC Arminia Bielefeld – FC Union Berlin med UB.

Fjorårets suverene Premier League-mester ligger på 7. plass med 12-7-8 og 47-35 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og fire tap på rad. På hjemmebane var laget suverene sist sesong med 18-1-0, men så langt denne sesongen er statistikken 7-2-5 og 22-17 i målforskjell med fem tap på rad, sist for Chelsea (4) på torsdag. Fulham ligger på 18. plass, 20 poeng bak vertene, med 4-11-12 og 21-33 i målforskjell med tap på hjemmebane for Tottenham (8) på torsdag etter annenhver uavgjort og seier på de seks foregående kampene. På bortebane er statistikken 2-7-4 og 13-15 i målforskjell med to uavgjort på rad etter seieren over Everton og fire uavgjorte på rad. Det må jo snu for Liverpool på hjemmebane. SIKKER H.

U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Liverpool-Fulham ENG Premier League H H H
2 Manchester City-Manchester United ENG Premier League U HU
3 Tottenham-Crystal Palace ENG Premier League H H
4 Hellas Verona-Milan ITA Serie A B HB
5 Fiorentina-Parma ITA Serie A H HU HU
6 Sampdoria-Cagliari ITA Serie A H H
7 SSC Napoli-Bologna ITA Serie A H H
8 1. FC Köln-Werder Bremen TYS 1. Bundesliga U HU
9 DSC Arminia Bielefeld-FC Union Berlin TYS 1. Bundesliga B UB UB
10 Atletico Madrid-Real Madrid SPA Primera División U HUB
11 Real Sociedad-Levante SPA Primera División H H
12 Athletic Bilbao-Granada SPA Primera División H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.