Søndagskupongen uke 9

Søndagskupongen henter en kamp fra finalen i ligacupen i England, to kamper fra Premier League, tre kamper fra Primera División, fire kamper fra Serie A og to kamper fra 1. Bundesliga. De sikre hentes fra kampene i England der Manchester City henter sesongens første trofe i ligacupen foran Aston Villa og Tottenham vinner hjemme over Wolverhampton Wanderers i Premier League.

Aston Villa har slått ut Wolverhampton Wanderers, et B-preget Liverpool og Leicester City i de tre siste rundene. Ligger på 17. plass i Premier League med 7-4-16 og 34-52 i målforskjell med tre tap på rad etter seier på hjemmebane over Watford (19) og uavgjort. Manchester City har slått ut Southampton, Oxford United og Manchester United i sine tre siste rundene. Ligger på 2. plass i Premier League, 22 poeng bak Liverpool og 19 poeng foran Aston Villa, med 18-3-6 og 68-29 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, seier og uavgjort. Manchester City har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte og laget tok en sterk borteseier over Real Madrid på Santiago Bernabéu i Champions League på onsdag. SIKKER B.

Søndag 1. mars kl. 15:00 U-tips 96
1 Aston Villa—Manchester City ENG Ligacup B B
2 Tottenham—Wolverhampton Wanderers ENG Premier League H H
3 Everton—Manchester United ENG Premier League H HB
4 Real Madrid—Barcelona SPA Primera División U HUB
5 Mallorca—Getafe SPA Primera División B B
6 Espanyol—Atletico Madrid SPA Primera División B UB
7 * Juventus—Inter ITA Serie A H H
8 Cagliari—Roma ITA Serie A H HB
9 Lecce—Atalanta ITA Serie A B B
10 * Sassuolo—Brescia ITA Serie A H H
11 RB Leipzig—Bayer 04 Leverkusen TYS 1. Bundesliga H HB
12 * Werder Bremen—Eintracht Frankfurt TYS 1. Bundesliga H HB
* Kamp 7 Juventus—Inter trekkes
* Kamp 10 Sassuolo—Brescia trekkes
* Kamp 12 Werder Bremen—Eintracht Frankfurt trekkes

Tottenham ligger på 6. plass med 11-7-9 og 44-36 i målforskjell med tap på bortebane for Chelsea (4) i siste kamp etter tre seirer på rad og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 8-2-3 og 25-12 i målforskjell med to seirer på rad, sist over Manchester City (2), etter tap for Liverpool (1), seier og tap for Chelsea. Wolverhampton Wanderers ligger på 8. plass, et poeng bak vertene, med 9-12-6 og 39-32 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte, tap og seier. På bortebane er statistikken 4-6-3 og 17-15 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, to tap på rad og seier. Tapte 3-2 på bortebane for Espanyol i returoppgjør i 16-delsfinale i Europa League på torsdag. Tottenham vant det omvendte oppgjøret i desember. SIKKER H.

Skriv ut