Søndagskupongen uke 7

Søndagskupongen henter tre kamper fra Premier League, tre kamper fra Serie A med Milan som får besøk av Inter som toppkamp, to kamper fra 1. Bundesliga, tre kamper fra Primera División og en kamp fra Ligue 1. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester United vinner hjemme over Newcastle. Den første halvgarderte blir hentet fra Serie A mellom Atalanta – SSC Napoli med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra Primera División mellom Athletic Bilbao – Villarreal med HB.

Manchester United ligger på 2. plass, ti poeng bak Manchester City og à poeng med Leicester, med 13-7-4 og 50-31 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier, uavgjort og tap. På hjemmebane er statistikken 5-3-4 og 25-18 i målforskjell med en av hver på de tre siste etter tre seiere på rad. Laget vant 4-0 over Real Sociedad i første kamp i 16-delsfinale i Europa League på torsdag på nøytral bane. Newcastle ligger på 17. plass, seks poeng foran Fulham som ligger på øverste nedrykksplass, med 7-4-13 og 25-40 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, seier og fem tap på rad. På bortebane er statistikken 3-2-7 og 10-19 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og fem tap på rad. Manchester United vant det omvendte oppgjøret i oktober med 4-1 og det tilsvarende oppgjøret sist sesong med samme siffer. SIKKER H.

Søndag 21. februar kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Aston Villa-Leicester ENG Premier League U UB
2 Arsenal-Manchester City ENG Premier League B HB
3 Manchester United-Newcastle ENG Premier League H H H
4 Milan-Inter ITA Serie A H HUB
5 Atalanta-SSC Napoli ITA Serie A U HU HU
6 Benevento Calcio-Roma ITA Serie A B B
7 Hertha Berlin-RB Leipzig TYS 1. Bundesliga B B
8 TSG 1899 Hoffenheim-Werder Bremen TYS 1. Bundesliga H H
9 Real Sociedad-CD Alaves SPA Primera División H H
10 Huesca-Granada SPA Primera División B UB
11 Athletic Bilbao-Villarreal SPA Primera División H HB HB
12 Paris Saint-Germain-Monaco FRA Ligue 1 H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.