Søndagskupongen uke 7

Søndagskupongen henter en kamp fra 5. runde i FA-cupen, en kamp fra Championship og en kamp fra League One, alle i England, og fortsetter med tre kamper fra spansk Primera División, to kamper fra Superligaen i Danmark, en kamp fra tysk Bundesliga, to kamper fra fransk Ligue 1 og en kamp fra italiensk Serie A. Den første sikre hentes fra FA-cupen der Tottenham vinner borte over Rochdale og den andre sikre hentes fra Ligue 1 der Marseille vinner hjemme over Bordeaux.

Rochdale har slått ut Doncaster fra League One på bortebane og Millwall hjemme fra Championship i de to siste rundene. Ligger på  24. og sisteplass i League One med 5-10-13 og 29-40 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og fire tap på rad. På hjemmebane er statistikken 4-5-3 og 13-11 i målforskjell med nevnte tap i siste kamp etter to uavgjorte på rad etter to seirer på rad. Tottenham har slått ut AFC Wimbledon fra League One på hjemmebane og Newport County fra League Two på hjemmebane i omkamp. Ligger på 5. plass i Premier League med 15-7-5 og 52-24 i målforskjell med seks seirer og tre uavgjorte på de ni siste etter tapet for Manchester City (1) på bortebane. På bortebane er statistikken 6-3-4 og 23-15 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to seirer på rad etter det nevnte tapet for Manchester City. Kan være at Tottenham sparer noen spillere men skal uansett vinne. SIKKER B.

Søndag 18. februar 16:00 U-tips 96
1 Rochdale—Tottenham ENG FA-cup B B
2 Leeds United—Bristol City ENG Championship H H
3 Blackpool—Peterborough United ENG League One U HUB
4 Real Betis—Real Madrid SPA Primera División B UB
5 Espanyol—Villarreal SPA Primera División H HB
6 Atletico Madrid—Athletic Bilbao SPA Primera División H H
7 FC Midtjylland—FC København DAN Superligaen H H
8 AaB—Brøndby DAN Superligaen B HB
9 Borussia Mönchengladbach—Borussia Dortmund TYS Bundesliga B HB
10 Lille—Lyon FRA Ligue 1 B B
11 Marseille—Bordeaux FRA Ligue 1 H H
12 Milan—Sampdoria ITA Serie A U HU

Marseille skuffet ikke i Europa League på torsdag og vant 3-0 på hjemmebane over Sporting Braga. I Ligue 1 ligger laget på 3. plass med 15-7-3 og 55-29 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, uavgjort og fire seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 8-3-1 og 31-12 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort og fem seirer på rad. Bordeaux ligger på 7. plass, 17 poeng bak vertene, med 10-5-10 og 32-34 i målforskjell med fire seirer på rad. På bortebane er statistikken 4-3-6 og 14-18 i målforskjell med tre seirer på rad etter seks tap på rad. De fem siste oppgjørene mellom lagene har alle endt uavgjort men nå vinner vertene. SIKKER H.

Skriv ut