Søndagskupongen uke 6

Søndagskupongen henter tre kamper fra Premier League, fire kamper fra Serie A, to kamper fra 1. Bundesliga og tre kamper fra Primera División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester United vinner borte over West Bromwich. Den første halvgarderte blir også hentet fra Premier League mellom Arsenal – Leeds med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra Serie A mellom Cagliari – Atalanta med UB.

West Bromwich har fire tap og en uavgjort på de fem siste og ligger på 19. plass med 2-6-15 og 15-54 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 1-3-7 og 7-31 i målforskjell med uavgjort mot Fulham (18) i siste kamp etter fem tap på rad og seieren over Sheffield United (20) i slutten av november. Manchester United ligger på 2. plass, fem poeng bak byrival Manchester City med en kamp mer spilt, med 13-6-4 og 49-30 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, uavgjort, tapet på hjemmebane for Sheffield United (20) og seier. På bortebane er statistikken 8-3-0 og 24-12 i målforskjell med tre uavgjorte og to seiere på de fem siste. Manchester United vant det omvendte oppgjøret i november og tror ikke laget taper for nok en nedrykkskandidat. SIKKER H.

Søndag 14. februar kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 West Bromwich-Manchester United ENG Premier League B B B
2 Arsenal-Leeds ENG Premier League H HU HU
3 Everton-Fulham ENG Premier League H H
4 Cagliari-Atalanta ITA Serie A B UB UB
5 Sampdoria-Fiorentina ITA Serie A H HB
6 Crotone-Sassuolo ITA Serie A B UB
7 Inter-Lazio ITA Serie A H HUB
8 Eintracht Frankfurt-1. FC Köln TYS 1. Bundesliga H H
9 VfL Wolfsburg-Borussia Mönchengladbach TYS 1. Bundesliga H HB
10 Real Madrid-Valencia SPA Primera División H H
11 Levante-Osasuna SPA Primera División H H
12 Villarreal-Real Betis SPA Primera División H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.