Søndagskupongen uke 47

Søndagskupongen henter tre kamper fra Premier League, tre kamper fra Primera División, to kamper fra 1. Bundesliga og fire kamper fra Serie A. Den første sikre hentes fra Primera División der Granada vinner hjemme over Real Valladolid og den andre sikre hentes fra Serie A der Roma vinner hjemme over Parma.

Granada, som ligger på 5. plass, tapte siste kamp før landslagspausen, på bortebane for serieleder Real Sociedad med 2-0, etter uavgjort, to seiere på rad og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 3-1-0 og 6-2 i målforskjell med uavgjort i siste kamp. Real Valladolid ligger på 20. og sisteplass med sesongens første seier i siste kamp på hjemmebane over Athletic Bilbao (14) med 2-1, etter to tap på rad, uavgjort og to tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-3 og 2-7 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort. Granada har vunnet de fire siste tilsvarende oppgjørene mellom lagene. SIKKER H.

Søndag 22. november kl. 15:00 U-tips 96
1 Liverpool-Leicester ENG Premier League H HU
2 Leeds-Arsenal ENG Premier League H HU
3 Sheffield Utd-West Ham ENG Premier League H HB
4 CD Alaves-Valencia SPA Primera División U HUB
5 Granada-Valladolid SPA Primera División H H
6 CF Cadiz-Real Sociedad SPA Primera División B HB
7 1. FC Köln-FC Union Berlin TYS 1. Bundesliga B B
8 Freiburg-1. FSV Mainz 05 TYS 1. Bundesliga H H
9 SSC Napoli-Milan ITA Serie A B HB
10 Udinese-Genoa ITA Serie A H H
11 Roma-Parma ITA Serie A H H
12 Inter-Torino FC ITA Serie A H H

Roma ligger på 4. plass med 4–2-1 og 16-11 i målforskjell med to seiere på rad etter uavgjort og to seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 2-1-0 og 9-4 i målforskjell med to seiere på rad. Parma ligger på 18. plass, ni poeng bak vertene, med 1-2-4 og 6-15 i målforskjell med uavgjort i de to siste kampene etter to tap på rad og seier på hjemmebane over Hellas Verona (8) med 1-0. På bortebane er statistikken 0-1-2 og 5-9 i målforskjell med uavgjort i siste kamp. Roma vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut