Søndagskupongen uke 47

Søndagskupongen henter, etter 14 dager landslagspause, alle åtte kampene fra den 29. og nest siste serierunden i Eliteserien og en kamp fra henholdsvis Premier League, 1. Bundesliga, Primera División og Serie A. I Eliteserien ble Molde seriemestere sist serierunde med 4-0 seier på hjemmebane over Strømsgodset, mens både Bodø/Glimt og Odd tapte sine kamper og lagene har nå fått kamp fra Rosenborg om medaljene. Tror både Bodø/Glimt og Odd vinner sine hjemmekamper over henholdsvis Kristiansund BK og Tromsø og beholder drømmen om spill i Europa League neste sesong inn i den siste serierunden.

Bodø/Glimt ligger på 2. plass, to poeng foran Odd, med 14-9-5 og 59-40 i målforskjell med tap på bortebane for Rosenborg i siste kamp etter fire uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 9-4-1 og 36-12 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier, uavgjort og fem seirer på rad. Laget skal møte Molde på bortebane i siste serierunde. Kristiansund BK ligger på 6. plass, ti poeng bak vertene, med 11-8-9 og 40-36 i målfoskjell med seier i siste kamp etter tap, seier, uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 3-4-7 og 10-22 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort, seier og tap. Laget får besøk av Strømsgodset i siste serierunde. Bodø/Glimt vant det omvendte oppgjøret i august og det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Søndag 24. november kl. 17:30 U-tips 96
1 Sheffield United—Manchester United ENG Premier League U UB
2 Bodø/Glimt—Kristiansund BK NOR Eliteserien H H
3 Odd—Tromsø NOR Eliteserien H H
4 Ranheim—Lillestrøm NOR Eliteserien B HB
5 Sarpsborg 08—Haugesund NOR Eliteserien H H
6 Stabæk—Mjøndalen NOR Eliteserien H H
7 Strømsgodset—Brann NOR Eliteserien H HB
8 Viking—Rosenborg NOR Eliteserien U HUB
9 Vålerenga—Molde NOR Eliteserien H HB
10 TSG 1899 Hoffenheim—1. FSV Mainz 05 TYS 1. Bundesliga H H
11 Villarreal—Celta Vigo SPA Primera División H H
12 Sampdoria—Udinese ITA Serie A H HB

Odd ligger på 3. plass, ett poeng foran Rosenborg, med 14-7-7 og 42-35 i målforskjell med tap på bortebane for Brann i siste kamp etter seier, uavgjort, tap og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 11-3-0 og 29-13 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, to seirer på rad og uavgjort. Laget skal møte Haugesund på bortebane i siste serierunde. Tromsø ligger på 12. plass, 20 poeng bak vertene og henholdvis to og tre poeng over playoffplass og direkte nedrykk, med 8-5-15 og 37-55 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, tap og seier og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 3-1-10 og 15-38 i målforskjell med fire tap på rad etter seier og tre tap på rad. Laget får besøk av Stabæk i siste serierunde. Odd vant det omvendte oppgjøret i mai og det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut