Søndagskupongen uke 46

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, to kamper fra Premier League, en kamp fra 1. Bundesliga og tre kamper fra Serie A. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Everton. De halvgarderte hentes fra Eliteserien, Sandefjord – Brann, der Sandefjord har to tap på rad og Brann ikke har vunnet på de siste seks kampene, med HB. Den andre halvgarderte blir mellom Stabæk – Kristiansund, der Kristiansund vant det omvendte oppgjøret i august med 5-1, med UB.

Manchester City tapte sin siste hjemmekamp mot Crystal Palace, men var tilbake med borteseier over byrival Manchester United i siste kamp, etter to seiere på rad, uavgjort og seier, og ligger på 2. plass med 7-2-2 og 22-6 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 12-2 i målforskjell. Everton ligger på 11. plass, åtte poeng bak vertene, med 4-3-4 og 16-16 i målforskjell med to uavgjorte og tre tap på de fem siste kampene. På bortebane er statistikken 1-2-2 og 6-8 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, tap og seier over Brighton (7). Manchester City vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong med 5-0, og taper ikke to hjemmekamper på rad. SIKKER H.

Søndag 21. november spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Molde-Rosenborg NOR Eliteserien H HU
2 Bodø/Glimt-Lillestrøm NOR Eliteserien H H
3 Sandefjord-Brann NOR Eliteserien B HB HB
4 Sarpsborg 08-Odd NOR Eliteserien H H
5 Stabæk-Kristiansund NOR Eliteserien B UB UB
6 Vålerenga-Tromsø NOR Eliteserien H H
7 Manchester City-Everton ENG Premier League H H H
8 Tottenham-Leeds ENG Premier League H H
9 Freiburg-Eintracht Frankfurt TYS 1. Bundesliga H H
10 Bologna-AC Venezia ITA Serie A H HB
11 Salernitana Calcio 1919-Sampdoria ITA Serie A U HU
12 Inter-SSC Napoli ITA Serie A U HUB

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.