Søndagskupongen uke 46

Søndagskupongen henter alle kampene fra Nations League. Norge, som leder League B, gruppe 1, skal på besøk til Romania, som dem vant 4-0 over på Ullevål og kampen halvgarderes med UB. Den første sikre hentes fra League A, gruppe 2 der Danmark vinner hjemme over Island og den andre sikre hentes fra den andre kampen i Norges gruppe der Østerrike vinner hjemme over Nord-Irland. Etter at tipsene ble lagt ut er det bestemt at kampen Romania – Norge avlyses da landslagskaptein Omar Elabdellaoui fredag testet positivt på koronaviruset, og at resten av den norske troppen måtte i umiddelbar karantene.

Danmark vant 2-0 over Sverige på hjemmebane i privatlandskamp på onsdag og ligger på 2. plass i Nations League A, gruppe 2 med 2-1-1 og 4-2 i målforskjell. Har fortsatt ikke vunnet på hjemmebane etter tap for Belgia med 2-0 og uavgjort mot England med 0-0. Island, som kom til kvartfinalen i siste EM, ligger på 4. og sisteplass med fire tap og 2-11 i målforskjell. På bortebane har det blitt tap for Belgia med 5-1. Danmark vant det omvendte oppgjøret i oktober med 3-0 og tar sin første seier på hjemmebane. SIKKER H.

Søndag 15. november kl. 18:00 U-tips 96
1 * Romania-Norge EUR Nations League B UB
2 Nederland-Bosnia-Hercegovina EUR Nations League H H
3 Italia-Polen EUR Nations League H H
4 Danmark-Island EUR Nations League H H
5 Belgia-England EUR Nations League U HUB
6 Østerrike-Nord-Irland EUR Nations League H H
7 Tyrkia-Russland EUR Nations League H HB
8 Bulgaria-Finland EUR Nations League U UB
9 Wales-Irland EUR Nations League H HU
10 Tsjekkia-Israel EUR Nations League H H
11 Ungarn-Serbia EUR Nations League H HB
12 Slovenia-Kosovo EUR Nations League H H
* Kamp 1 Romania-Norge trekkes

Østerrike ligger på 2. plass, à poeng med Norge, med 3-0-1 og 6-4 i målforskjell der tapet kom på hjemmebane for Romania. Vant 3-0 på bortebane over Luxembourg i privatlandskamp på onsdag. Nord-Irland ligger på 4. og sisteplass med 0-1-3 og 2-8 i målforskjell med uavgjort mot Romania og tap for Norge på bortebane. Tapte finalen i playoff til EM 2020 på torsdag på hjemmebane for Slovakia etter ekstraomganger og har en dag mindre hvile enn vertene, som har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Skriv ut