Søndagskupongen uke 45

Søndagskupongen henter seks kamper fra den 24. serierunden i Eliteserien, to kamper fra 26. serierunden i OBOS-ligaen, en kamp fra sluttspillet i PostNord-ligaen avd. 2 og tre kamper fra den 8. serierunden i Premier League. I Eliteserien får Bodø/Glimt, som ligger 16 poeng foran Molde, besøk av Aalesund, og Bodø/Glimt vil med seier ta et historisk seriemesterskap dersom Molde taper hjemme mot Kristiansund og skulle Molde spille uavgjort vil Bodø/Glimt kun mangle et poeng for å bli seriemestere, og at Bodø/Glimt vinner hjemme over Aalesund blir den første sikre. Den andre sikre hentes fra OBOS-ligaen der Lillestrøm vinner hjemme over Åsane.

Bodø/Glimt har vært suverene i årets Eliteserie og vil som nevnt med seier ta et historisk seriemesterskap dersom Molde taper. Spiller Molde uavgjort vil Bodø/Glimt kun mangle et poeng for å blir seriemestere. Statistikken er 20-2-1 og 76-27 i målforskjell og laget kan, når sesongen er ferdig, overta en hel rekke rekorder i norsk toppfotball, blant annet poengrekord, flest seire, flest hjemmeseire på rad fra sesongstart, flest borteseire i en sesong og flest scorede mål. På hjemmebane har laget ikke avgitt poeng på alle sine elleve kamper og målforskjellen er 39-8. Aalesund ligger på 16. og sisteplass, 52 poeng bak vertene, med 2-4-7 og 26-64 i målforskjell med sesongens andre seier i siste kamp, på bortebane over Haugesund (10), etter ni tap på rad. Statistikken på bortebane er 1-2-8 og 12-31 i målforskjell og laget som vant OBOS-ligaen sist sesong med 14 poeng ned til Sandefjord Fotball får et kort opphold i Eliteserien. Bodø/Glimt vant det omvendte oppgjøret i juli med 6-1. SIKKER H.

Søndag 8. november kl. 15:00 U-tips 96
1 Vålerenga-Odd NOR Eliteserien H H
2 Bodø/Glimt-Aalesund NOR Eliteserien H H
3 Molde-Kristiansund NOR Eliteserien U HU
4 Sandefjord-Stabæk NOR Eliteserien H HB
5 Start-Sarpsborg 08 NOR Eliteserien H HU
6 Viking-Rosenborg NOR Eliteserien B UB
7 Kongsvinger-Sandnes Ulf NOR OBOS-ligaen H HU
8 Lillestrøm-Åsane NOR OBOS-ligaen H H
9 Asker-Arendal NOR PostNord-ligaen avd. 2 H H
10 Leicester-Wolverhampton ENG Premier League H H
11 Manchester City-Liverpool ENG Premier League U HUB
12 Arsenal-Aston Villa ENG Premier League H H

Lillestrøm, som rykket ned fra Eliteserien sist sesong, har etter en dårlig start på sesongen klatret opp til 2. plass med 14-6-4 og 43-22 i målforskjell med seier over Sogndal (3) på bortebane og Tromsø (1) på hjemmebane i de to siste kampene etter tap, seier og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 7-2-2 og 22-10 i målforskjell med seks seiere på rad. Åsane ligger på 5. plass, ni poeng bak vertene og fire poeng foran KFUM Oslo, som ligger på den siste playoffplassen for opprykk, med 11-6-8 og 52-39 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier og to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 5-3-4 og 26-19 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, seier og to tap på rad. Åsane vant det omvendte oppgjøret i juli men nå vinner Lillestrøm. SIKKER H.

Skriv ut