Søndagskupongen uke 45

Søndagskupongen henter to kamper fra Premier League, åtte kamper fra den 29. serierunden i Eliteserien, en kamp fra Serie A og en kamp fra 1. Bundesliga. I Eliteserien er det flere viktige kamper både i topp og bunn. Rosenborg, Brann, Molde og Haugesund kjemper om viktige poeng i toppen av tabellen mens Bodø/Glimt, Strømsgodset, Start, Lillestrøm og Stabæk kjemper om viktige poeng i bunnen. Sandefjord Fotball på 16. og sisteplass ligger seks poeng bak kvalikplassen og er avhengig av for mange andre resultater til å kapre den plassen. Den første sikre hentes fra Premier League der Arsenal vinner hjemme over Wolverhampton Wanderers og den andre sikre hentes fra Eliteserien der Odd vinner hjemme over Stabæk.

Arsenal ligger på 5. plass med 7-2-2 og 25-14 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter syv seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 4-1-1 og 11-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter fire seirer på rad. Wolverhampton Wanderers ligger på 11. plass, åtte poeng bak vertene, med 4-3-4 og 11-12 i målforskjell med tre tap på rad. På bortebane er statistikken 2-1-2 og 3-4 i målforskjell med en av hver på de tre siste kampene. Arsenal spilte uavgjort 0-0 på hjemmebane mot Sporting CP Lisboa i Europa League på torsdag. SIKKER H.

Søndag 11. november kl. 17:30 U-tips 96
1 Manchester City—Manchester United ENG Premier League H HB
2 Arsenal—Wolverhampton Wanderers ENG Premier League H H
3 Bodø/Glimt—Vålerenga NOR Eliteserien H HB
4 Kristiansund BK—Brann NOR Eliteserien U HUB
5 Molde—Haugesund NOR Eliteserien H H
6 Odd—Stabæk NOR Eliteserien H H
7 Ranheim—Tromsø NOR Eliteserien H H
8 Sarpsborg 08—Sandefjord Fotball NOR Eliteserien U HU
9 Start—Rosenborg NOR Eliteserien H HB
10 Strømsgodset—Lillestrøm NOR Eliteserien H H
11 Sassuolo—Lazio ITA Serie A U HU
12 Eintracht Frankfurt—Schalke 04 TYS 1. Bundesliga H H

Odd ligger på 7. plass med 11-7-10 og 39-34 i målforskjell med tap på bortebane for Rosenborg (1) i siste kamp etter seier på hjemmebane over Tromsø (10) og tap på bortebane for Haugesund (4). På hjemmebane er statistikken 8-3-3 og 27-13 i målforskjell med tre seirer på rad etter to uavgjorte på rad. Stabæk ligger på 15. og direkte nedrykksplass, tre poeng opp til kvalifiseringsplass og 15 poeng bak vertene, med 5-10-13 og 32-48 i målforskjell med tap, uavgjort, tap, uavgjort og tap på de fem siste kampene. På bortebane er statistikken 0-5-9 og 11-28 i målforskjell med uavgjort, tap, uavgjort, tap og uavgjort på de fem siste kampene og laget er det eneste laget som ikke har vunnet på bortebane så langt denne sesongen. Odd har bare æren å spille for men dette lukter nedrykk for Stabæk. SIKKER H.

Skriv ut