Søndagskupongen uke 44

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, en kamp fra OBOS-ligaen, fire kamper fra Premier League og en kamp fra 1. Bundesliga. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Molde vinner hjemme over Sandefjord. De halvgarderte hentes også fra Eliteserien, Odd – Kristiansund, der Odd ikke har vunnet på de siste fem kampene og Kristiansund ikke har vunnet på de siste fire kampene, med HB. Den andre halvgarderte blir mellom Tromsø – Strømsgodset, der det omvendte oppgjøret i mai endte uavgjort, med HB.

Molde har tapt sine to siste kamper, etter tre seiere på rad, og kjemper om å beholde 2. plassen, tre poeng foran Viking, med 14-5-6 og 57-34 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 9-1-2 og 36-13 i målforskjell med tap i siste kamp for serielederen Bodø/Glimt etter seier, uavgjort og seks seiere på rad. Sandefjord ligger på 13. plass, åtte poeng foran Stabæk på kvalikplassen og 18 poeng bak vertene, med 8-5-12 og 30-42 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og to tap på rad. På bortebane er statistikken 3-1-8 og 14-28 i målforskjell med tre tap på rad etter uavgjort og to tap på rad. Sandefjord vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong, mens Molde vant det omvendte oppgjøret i juni, og tror ikke Molde taper tre kamper på rad. SIKKER H.

Søndag 7. november spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Lillestrøm-Vålerenga NOR Eliteserien H H
2 Haugesund-Bodø/Glimt NOR Eliteserien B B
3 Mjøndalen-Viking NOR Eliteserien H HB
4 Molde-Sandefjord NOR Eliteserien H H H
5 Odd-Kristiansund NOR Eliteserien H HB HB
6 Tromsø-Strømsgodset NOR Eliteserien H HB HB
7 Start-Ranheim NOR OBOS-ligaen U HUB
8 Arsenal-Watford ENG Premier League H H
9 Everton-Tottenham ENG Premier League U U
10 Leeds-Leicester ENG Premier League H HB
11 West Ham-Liverpool ENG Premier League B B
12 Hertha Berlin-Bayer 04 Leverkusen TYS 1. Bundesliga U UB

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.