Søndagskupongen uke 44

Søndagskupongen henter en kamp fra Premier League, seks kamper fra Eliteserien, to kamper fra Serie A og tre kamper fra Primera División. I Eliteserien får serieleder Rosenborg besøk av Odd (6), Brann på plassen bak får besøk av Strømsgodset (11) mens Molde på 3. plass skal spille borte mot Tromsø (10). Den første sikre hentes fra oppgjøret i Premier League der ubeseirede Chelsea vinner hjemme over Crystal Palace og den andre sikre hentes fra Eliteserien der Rosenborg vinner hjemme over Odd.

Chelsea ligger på 3. plass med 7-3-0 og 24-7 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier og to uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 3-2-0 og 12-6 i målforskjell med uavgjort mot Liverpool (2) og sist Manchester United (8) i de to siste kampene. Crystal Palce ligger på 14. plass, 16 poeng bak vertene, med 2-2-6 og 7-13 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 2-0-3 og 5-6 i målforskjell med tap for Bournemouth (6) og sist Everton (9) i de to siste kampene. Begge lagene var i aksjon i 4. runde i ligacupen på onsdag der Chelsea vant på hjemmebane over Derby County mens Crystal Palace tapte på bortebane for Middlesbrough. Chelsea vant tilsvarende oppgjør sist sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Søndag 4. november kl. 17:00 U-tips 96
1 Chelsea—Crystal Palace ENG Premier League H H
2 Brann—Strømsgodset NOR Eliteserien H H
3 Haugesund—Ranheim NOR Eliteserien H HB
4 Rosenborg—Odd NOR Eliteserien H H
5 Sandefjord Fotball—Start NOR Eliteserien B HUB
6 Tromsø—Molde NOR Eliteserien B B
7 Vålerenga—Sarpsborg 08 NOR Eliteserien H HU
8 Bologna—Atalanta ITA Serie A U HU
9 Udinese—Milan ITA Serie A B UB
10 Huesca—Getafe SPA Primera División B B
11 Real Sociedad—Sevilla SPA Primera División H H
12 Real Betis—Celta Vigo SPA Primera División H HB

Rosenborg ligger på 1. plass, fem poeng foran Brann med tre kamper igjen i Eliteserien, med 17-6-4 og 46-22 i målforskjell med seier i siste kamp på bortebane over Brann etter to uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 8-4-1 og 28-12 i målforskjell med uavgjort mot Sandefjord Fotball (16) i siste kamp etter tre seirer på rad. Gikk videre til cupfinalen på torsdag etter 2-1 seier på hjemmebane over Start (13) etter scoring på overtid. Odd ligger på 6. plass, 17 poeng bak vertene og er sjanseløs på medalje, med 11-7-9 og 38-31 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort og seier. På bortebane er statistikken 3-4-6 og 11-18 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og seier. Det omvendte oppgjøret i april endte uavgjort mens Rosenborg vant tilsvarende oppgjør sist sesong og tar et langt steg mot nytt seriemesterskap med seier. SIKKER H.

Skriv ut