Søndagskupongen uke 42

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, tre kamper fra OBOS-ligaen, der tre av fire lag som kjemper om direkte opprykk skal ut i kamp, og tre kamper fra Premier League. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra OBOS-ligaen der opprykksjagende Aalesund vinner hjemme over Sandnes Ulf. Den første halvgarderte hentes fra Eliteserien, Strømsgodset – Bodø/Glimt, der Strømsgodset jakter sin første seier etter to tap, mens Bodø/Glimt rundspilte Roma hjemme på Aspmyra i Conference League på tordag og vant 6-1 og skal normalt vinne denne, med UB. Den andre halvgarderte hentes fra OBOS-ligaen, Grorud IL – Fredrikstad, der Grorud IL har to seiere på rad på hjemmebane, mens Fredrikstad varierer på bortebane med tre tap og to seiere på de fem siste, med HU.

Aalesund ligger på 2. og direkte opprykksplass, seks poeng bak HamKam og et poeng foran Jerv, med 13-8-3 og 53-32 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, to uavgjorte på rad og fem seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 8-4-0 og 31-13 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort og tre seiere på rad, og laget er som eneste lag i OBOS-ligaen ubeseiret på hjemmebane så langt denne sesongen. Sandnes Ulf ligger på 10. plass, 17 poeng bak vertene, med 8-6-10 og 34-40 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier, tap og seier. På bortebane er statistikken 2-4-6 og 12-20 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre tap på rad og uavgjort. Det omvendte oppgjøret i juni endte uavgjort etter at Aalesund hadde vunnet de seks siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Søndag 24. oktober spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Odd-Brann NOR Eliteserien H H
2 Kristiansund-Sarpsborg 08 NOR Eliteserien H H
3 Rosenborg-Sandefjord NOR Eliteserien H H
4 Strømsgodset-Bodø/Glimt NOR Eliteserien U UB UB
5 Tromsø-Mjøndalen NOR Eliteserien H H
6 Vålerenga-Haugesund NOR Eliteserien H HU
7 Grorud IL-Fredrikstad NOR OBOS-ligaen U HU HU
8 HamKam-Ranheim NOR OBOS-ligaen H H
9 Aalesund-Sandnes Ulf NOR OBOS-ligaen H H H
10 Brentford-Leicester ENG Premier League B HB
11 West Ham-Tottenham ENG Premier League U HUB
12 Manchester United-Liverpool ENG Premier League B HB

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.