Søndagskupongen uke 41

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, en kamp fra OBOS-ligaen, to kamper fra henholdsvis Premier League og 1. Bundesliga og en kamp fra Primera División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra OBOS-ligaen der opprykksjagende Aalesund vinner hjemme over Sogndal. Den første halvgarderte hentes fra Eliteserien, Haugesund – Mjøndalen, der Mjøndalen jakter sin første seier etter tre tap og der de to siste tilsvarende oppgjørene har endt uavgjort, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Premier League, Newcastle – Tottenham, der Newcastle jakter sin første seier for sesongen og der lagene spilte uavgjort to ganger sist sesong, med HB.

Aalesund ligger på 2. og direkte opprykksplass, seks poeng bak HamKam og et poeng foran Jerv, med 12-7-3 og 47-29 i målforskjell med uavgjort mot HamKam og Jerv i de to siste kampene etter fem seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 7-4-0 og 28-13 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre seiere på rad. Sogndal ligger på 6. og siste playoffplass, ti poeng bak vertene, med 9-6-7 og 31-24 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, uavgjort og to seiere på rad. På bortebane er statistikken 4-1-5 og 13-11 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og to seiere på rad. Aalesund tapte sin siste kamp i OBOS-ligaen 18. juni og det var det i omvendte oppgjøret mot Sogndal, og har etter det spilt 16 kamper uten tap. Tror Aalesund tar tre poeng i jakten på den viktige 2. plassen. SIKKER H.

Søndag 17. oktober spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Rosenborg-Vålerenga NOR Eliteserien H H
2 Bodø/Glimt-Sarpsborg 08 NOR Eliteserien H H
3 Brann-Stabæk NOR Eliteserien H H
4 Haugesund-Mjøndalen NOR Eliteserien B HB HB
5 Sandefjord-Odd NOR Eliteserien U HU
6 Strømsgodset-Viking NOR Eliteserien H H
7 Aalesund-Sogndal NOR OBOS-ligaen H H H
8 Everton-West Ham ENG Premier League U HU
9 Newcastle-Tottenham ENG Premier League B HB HB
10 Bayer 04 Leverkusen-Bayern München TYS 1. Bundesliga U HUB
11 Augsburg-DSC Arminia Bielefeld TYS 1. Bundesliga H H
12 Celta Vigo-Sevilla SPA Primera División U UB

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.