Søndagskupongen uke 40

Søndagskupongen henter åtte kamper fra siste runde i VM-kvalifiseringen i Europa, tre kamper fra Segunda División i Spania og en kamp fra Serie B i Italia. I VM-kvalifiseringen får Norge besøk av Nord-Irland, som allerede har sikret seg 2. plassen. Den første sikre hentes fra den andre kampen i Norges gruppe der Tyskland vinner hjemme over Aserbajdsjan og den andre sikre hentes fra gruppe F der Slovakia vinner hjemme over Malta. I gruppe E kan både Polen og Danmark ende opp som gruppevinnere. Danmark tar gruppeseieren hvis laget vinner over Romania og Polen taper for Montenegro. Polen er uansett resultater sikret minst 2. plass, mens Montenegro kan kapre 2. plassen med seier over Polen og Danmark taper for Romania. I gruppe F er England allerede klare som gruppevinner men det er kamp om 2. plassen. Skottland er avhengig av seier for å beholde 2. plassen mens Slovakia tar 2. plassen med seier over Malta og Skottland avgir poeng borte mot Slovenia. Slovenia på 4. plass kan også ta 2. plassen med seier over Skottland og Slovakia avgir poeng mot Malta.

Tyskland leder suverent gruppe C med 9-0-0 og 38-3 i målforskjell. Vant 6-0 over Norge i siste hjemmekamp og vant 3-1 borte over Nord-Irland på torsdag. Aserbajdsjan ligger på 5. plass med 3-1-5 og 9-14 i målforskjell. Tapte 2-0 for Norge i siste bortekamp og tapte 2-1 hjemme for Tsjekkia på torsdag etter å ha vunnet 5-1 hjemme over San Marino i kampen før det. Spørsmålet er vel ikke om Tyskland vinner, men om hvor mye dem vinner med. SIKKER H.

Søndag 8. oktober 18:00 U-tips 96
1 Norge—Nord-Irland EUR VM-kvalifisering gruppe C U HUB
2 Tyskland—Aserbajdsjan EUR VM-kvalifisering gruppe C H H
3 Danmark—Romania EUR VM-kvalifisering gruppe E H H
4 Polen—Montenegro EUR VM-kvalifisering gruppe E H H
5 Kasakhstan—Armenia EUR VM-kvalifisering gruppe E U UB
6 Slovenia—Skottland EUR VM-kvalifisering gruppe F H HB
7 Litauen—England EUR VM-kvalifisering gruppe F B UB
8 Slovakia—Malta EUR VM-kvalifisering gruppe F H H
9 CF Córdoba—AD Alcorcón SPA Segunda División H HU
10 Granada—CD Lugo SPA Segunda División B HB
11 Real Zaragoza—Numancia SPA Segunda División B B
12 Novara—Frosinone ITA Serie B B B

Slovakia ligger på 3. plass i gruppe F med 5-0-4 og 14-7 i målforskjell. Vant 1-0 over Slovenia i siste hjemmekamp, men har to tap på rad på bortebane for England og Skottland etter det. Malta ligger på 6. plass med 0-1-8 og 3-22 i målforskjell med uavgjort hjemme mot Litauen i siste kamp. Har tapt alle sine bortekamper med samme resultat 2-0. Slovakia kan sikre seg 2. plassen i gruppa med seier men er også avhengig av at Skottland avgir poeng borte mot Slovenia. SIKKER H.

Skriv ut