Søndagskupongen uke 40

Søndagskupongen starter med finalen og bronsefinalen i Nations League, og fortsetter med to kamper fra PostNord-ligaen, en kamp fra Norsk Tipping-ligaen, fire kamper fra Segunda División og tre kamper fra VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra PostNord-ligaen avd. 1 der Moss vinner hjemme over FK Senja. Den første halvgarderte hentes fra Norsk Tipping-ligaen avd. 6, Nordstrand – Melbo, der Nordstrand har vunnet sine tre siste, mens Melbo har uavgjort, tap og seier på sine tre siste, med HU. Den andre halvgarderte hentes fra Segunda División, Cartagena – UD Ibiza Eivissa, der Cartagena har vunnet sine to siste hjemmekamper, mens UD Ibiza Eivissa har tap og uavgjort på sine to siste bortekamper, med HB.

Moss har, etter en periode med tre uavgjorte og seks tap, tre seiere, en uavgjort og et tap på sine siste fem og ligger på 11. plass med 5-5-9 og 31-43 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 3-1-5 og 15-20 i målforskjell med seier i de tre siste kampene. FK senja ligger på 14. og sisteplass, tolv poeng bak vertene, med 1-5-14 og 21-51 i målforskjell med tre tap på rad etter uavgjort og tap og der seieren kom på hjemmebane i midten av juli over Bærum (10). På bortebane har laget et poeng etter ti kamper og en målforskjell på 6-33, der de fem siste er tapt etter uavgjort mot Fløya (12) i begynnelsen av august. Det omvendte oppgjøret i junio endte uavgjort 0-0, men nå vinner Moss. SIKKER H.

Søndag 10. oktober spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Spania-Frankrike EUR Nations League A, finale H H
2 Italia-Belgia EUR Nations League A, bronsefinale H HU
3 Egersund-Skeid NOR PostNord-ligaen 2 U HUB
4 Moss-FK Senja NOR PostNord-ligaen 1 H H H
5 Nordstrand-Melbo NOR Norsk Tipping-ligaen 6 U HU HU
6 Cartagena-UD Ibiza Eivissa SPA Segunda División B HB HB
7 AD Alcorcón-Burgos CF SPA Segunda División B B
8 Tenerife-SD Amorebieta SPA Segunda División H H
9 Fuenlabrada CF-CD Leganes SPA Segunda División H H
10 Bolivia-Peru CONMEBOL VM-kvalifisering B UB
11 Venezuela-Ecuador CONMEBOL VM-kvalifisering B B
12 Colombia-Brasil CONMEBOL VM-kvalifisering B UB

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.