Søndagskupongen uke 40

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, en kamp fra OBOS-ligaen, fire kamper fra Premier League og en kamp fra Championship. Den første sikre hentes fra Eliteserien der Bodø/Glimt vinner hjemme over Sandefjord Fotball og den andre sikre hentes fra Premier League der Arsenal vinner hjemme over Sheffield United.

Bodø/Glimt leder suverent Eliteserien, 18 poeng ned til Rosenborg, med 17-2-0 og 67-20 i målforskjell seks seirer på rad. På hjemmebane har laget ikke avgitt poeng på alle sine ni kamper og målforskjellen er 35-7. Sandefjord Fotball ligger på 11. plass, 20 poeng bak vertene, med 7-2-0 og 20-29 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 4-0-6 og 13-18 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, seier og fem tap på rad. Bodø/Glimt vant det omvendte oppgjøret i august. Det gjenstår elleve serierunder i Eliteserien og Bodø/Glimt trenger fem seire for å vinne Eliteserien og dette blir en av dem. SIKKER H.

Søndag 4. oktober kl. 15:00 U-tips 96
1 Rosenborg—Odd NOR Eliteserien H H
2 Bodø/Glimt—Sandefjord NOR Eliteserien H H
3 Brann—Molde NOR Eliteserien B HB
4 Start—Haugesund NOR Eliteserien H HU
5 Viking—Strømsgodset NOR Eliteserien H H
6 Aalesund—Kristiansund NOR Eliteserien B HB
7 Kongsvinger—KFUM Oslo NOR OBOS-ligaen U HUB
8 Aston Villa—Liverpool ENG Premier League B HB
9 Manchester United—Tottenham ENG Premier League H H
10 Arsenal—Sheffield Utd ENG Premier League H H
11 Wolverhampton—Fulham ENG Premier League H H
12 Stoke—Birmingham ENG Championship H HU

Arsenal har to seire, borte over Fulham og hjemme over West Ham United, og sist tap på bortebane for Liverpool, som dem slo ut av ligacupen på bortebane på torsdag etter straffesparkkonkurranse. Sheffield United har tre tap, hjemme for Wolverhampton Wanderers og Leeds United og borte for Aston Villa og målforskjellen er 0-4. Det tilsvarende oppgjøret sist sesong endte uavgjort men nå vinner vertene. SIKKER H.

Skriv ut