Søndagskupongen uke 39

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, en kamp fra OBOS-ligaen med toppoppgjøret Aalesund – HamKam, fire kamper fra Premier League og en kamp fra 1. Bundesliga. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra oppgjøret i 1. Bundesliga der Bayern München vinner hjemme over Eintracht Frankfurt. Den første halvgarderte hentes fra bunnoppgjøret i Eliteserien, Mjøndalen – Brann, der Mjøndalen på sisteplass trenger seier for ikke ha for lang vei opp til lagene foran seg, mens Brann har to seiere og en uavgjort på sine tre siste kamper, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Premier League i toppoppgjøret Liverpool – Manchester City, der Liverpool vant 5-1 på bortebane over Porto i Champions League på tirsdag og er som eneste lag fortsatt ubeseiret i Premier League, med HU.

Bayern München vant 5-0 på hjemmebane over Dynamo Kiev i Champions League på onsdag og leder gruppe E med to seiere og 8-0 i målforskjell. Leder gjør også laget i 1. Bundesliga med 5-1-0 og 23-5 i målforskjell. På hjemmebane har laget full pott etter tre kamper og målforskjellen er 15-2. Eintracht Frankfurt ligger på 14. plass, elleve poeng bak vertene, med fem uavgjorte på rad etter tapet på bortebane i serieåpningen for Borussia Dortmund. Lagene vant hver sin hjemmekamp innbyrdes sist sesong, mens Bayern München har vunnet de fire siste tilsvarende oppgjørene med en målforskjell på 17-4. SIKKER H.

Søndag 3. oktober spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Kristiansund-Rosenborg NOR Eliteserien U HU
2 Mjøndalen-Brann NOR Eliteserien B HB HB
3 Odd-Molde NOR Eliteserien B HB
4 Stabæk-Bodø/Glimt NOR Eliteserien B B
5 Tromsø-Haugesund NOR Eliteserien H H
6 Vålerenga-Strømsgodset NOR Eliteserien H H
7 Aalesund-HamKam NOR OBOS-ligaen U HUB
8 Liverpool-Manchester City ENG Premier League H HU HU
9 Crystal Palace-Leicester ENG Premier League H HB
10 Tottenham-Aston Villa ENG Premier League H H
11 West Ham-Brentford ENG Premier League H H
12 Bayern München-Eintracht Frankfurt TYS 1. Bundesliga H H H

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.