Søndagskupongen uke 38

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, to kamper fra OBOS-ligaen med toppoppgjøret HamKam – Jerv, to kamper fra Premier League med tradisjonsrikt London-derby der Arsenal får besøk av Totteham og en kamp fra henholdsvis Primera División og Serie A. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Rosenborg vinner hjemme over Mjøndalen. Den første halvgarderte hentes fra Premier League, Arsenal – Tottenham, der Arsenal har vunnet sine to siste etter tap i de tre første og Tottenham har tapt sine to siste etter seier i de tre første, med UB. Den andre halvgarderte hentes fra Serie A, Lazio – Roma, der begge lagene benytter Olympiastadion som hjemmebane, og der “hjemmelaget” ikke har tapt de åtte siste oppgjørene, med HU.

Rosenborg har meldt seg på i kampen om medaljer og vunnet seks av de syv siste kampene i Eliteserien og ligger på 4. plass med 10-4-5 og 40-25 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 6-1-2 og 23-10 i målforskjell med tre seiere på rad. Tapte 3-1 på bortebane for Viking i 3. runde i cupen på onsdag. Mjøndalen ligger på 14. plass, 20 poeng bak vertene, med 2-8-9 og 21-28 i målforskjell med fem tap og fire uavgjorte på de ni siste etter seieren på hjemmebane over Haugesund (7) i juli. På bortebane er statistikken 1-4-4 og 9-14 i målforskjell der seieren kom i serieåpningen over Sandefjord (10). Tapte 4-2 på bortebane for Start 3. runde i cupen på onsdag. Rosenborg har vunnet de syv siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte, og vinner igjen. SIKKER H.

Søndag 26. september spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Bodø/Glimt-Vålerenga NOR Eliteserien H H
2 Brann-Kristiansund NOR Eliteserien H H
3 Haugesund-Odd NOR Eliteserien H HB
4 Molde-Viking NOR Eliteserien H H
5 Rosenborg-Mjøndalen NOR Eliteserien H H H
6 Sandefjord-Stabæk NOR Eliteserien H H
7 Start-Fredrikstad NOR OBOS-ligaen B HB
8 HamKam-FK Jerv NOR OBOS-ligaen U HUB
9 Southampton-Wolverhampton ENG Premier League H HB
10 Arsenal-Tottenham ENG Premier League U UB UB
11 FC Barcelona-Levante SPA Primera División H H
12 Lazio-Roma ITA Serie A H HU HU

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.