Søndagskupongen uke 37

Søndagskupongen henter fem kamper fra Eliteserien, en kamp fra OBOS-ligaen, tre kamper fra Premier League og en kamp fra henholdsvis 1. Bundesliga, Serie A og Primera División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra oppgjøret i 1. Bundesliga der Borussia Dortmund vinner hjemme over FC Union Berlin. De halvgarderte hentes fra Eliteserien, Tromsø – Brann, der det omvendte oppgjøret i juli endte uavgjort og der tre poeng er viktig for begge lag, med HB, og Sarpsborg 08 – Rosenborg, der Sarpsborg 08 vant det omvendte oppgjøret i juni etter at Rosenborg ikke hadde tapt de fem siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte, med UB.

Borussia Dortmund har vunnet tre og tapt en kamp så langt denne sesongen, og ligger på 3. plass med 13-9 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt seier over Eintracht Frankfurt med 5-2 i serieåpningen og over TSG 1899 Hoffenheim med 3-2 . Vant 2-1 på bortebane over Besiktas i Champions League på onsdag. FC Union Berlin ligger på 8. plass med 1 seier og tre uavgjorte og en målforskjell på 5-4. På bortebane har laget spilt uavgjort mot TSG 1899 Hoffenheim med 2-2. Lagene vant hver sin hjemmekamp sist sesong, men Borussia Dortmund har Erling Braut Haaland som har scoret fem mål så langt denne sesongen, tre av dem på hjemmebane. SIKKER H.

Søndag 19. september spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Tromsø-Brann NOR Eliteserien H HB HB
2 Mjøndalen-Sandefjord NOR Eliteserien H H
3 Sarpsborg 08-Rosenborg NOR Eliteserien U UB UB
4 Viking-Bodø/Glimt NOR Eliteserien H HB
5 Vålerenga-Molde NOR Eliteserien B B
6 Fredrikstad-Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen H H
7 West Ham-Manchester United ENG Premier League B B
8 Brighton-Leicester ENG Premier League U HU
9 Tottenham-Chelsea ENG Premier League H HB
10 Borussia Dortmund-FC Union Berlin TYS 1. Bundesliga H H H
11 Juventus-Milan ITA Serie A B B
12 Valencia-Real Madrid SPA Primera División U HUB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.