Søndagskupongen uke 37

Søndagskupongen henter en kamp fra Premier League, seks kamper fra Eliteserien, tre kamper fra OBOS-ligaen og to kamper fra PostNord-ligaen. Den første sikre hentes fra oppgjøret i Premier League der Everton vinner hjemme over West Ham United og den andre sikre hentes fra Eliteserien der Tromsø vinner hjemme over Stabæk.

Everton ligger på 7. plass med 1-3-0 og 7-6 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seieren på hjemmebane over Southampton (12). På hjemmebane har laget også spilt uavgjort mot Huddersfield Town og målforskjellen er 3-2. West Ham United ligger på 20. og sisteplass og har åpnet med fire tap og 2-10 i målforskjell. På bortebane har laget tapt for Liverpool (1) og Arsenal (9) som ikke er de letteste å møte. Everton vant tilsvarende oppgjør sist sesong med 4-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Søndag 16. september kl. 17:00 U-tips 96
1 Everton—West Ham United ENG Premier League H H
2 Vålerenga—Rosenborg NOR Eliteserien U HUB
3 Ranheim—Strømsgodset NOR Eliteserien H H
4 Sandefjord Fotball—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H HB
5 Sarpsborg 08—Odd NOR Eliteserien H H
6 Start—Lillestrøm NOR Eliteserien H HU
7 Tromsø—Stabæk NOR Eliteserien H H
8 Levanger—Nest-Sotra NOR OBOS-ligaen B HB
9 Sogndal—Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen H HU
10 Aalesund—Kongsvinger IL NOR OBOS-ligaen H H
11 Hønefoss BK—Bærum NOR PostNord-ligaen U UB
12 Hødd—Brattvåg NOR PostNord-ligaen H H

Tromsø ligger på 8. plass med 9-2-10 og 33-31 i målforskjell med en etterlengtet seier på bortebane over Strømsgodset (12) i siste kamp etter fem tap på rad. På hjemmebane er statistikken 6-1-3 og 21-10 i målforskjell med to tap på rad etter tre seirer på rad. Stabæk ligger på 14. plass, ti poeng bak vertene, med 4-7-10 og 24-38 i målforskjell med en av hver på de tre siste. På bortebane er statistikken 0-3-8 og 8-24 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og seks tap på rad. De tre siste tilsvarende oppgjørende har endt med to seirer til Stabæk og en uavgjort men nå vinner Tromsø. SIKKER H.

Skriv ut