Søndagskupongen uke 36

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, en kamp fra OBOS-ligaen, tre kamper fra PostNord-ligaen, der kampen Moss – Tromsdalen trekkes, en kamp fra Premier League og en kamp fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Molde vinner hjemme over Mjøndalen. De halvgarderte hentes også fra Eliteserien, Haugesund – Sarpsborg 08, der Haugesund tapte sin siste hjemmekamp etter seks seiere på rad, med HU, og Strømsgodset – Kristiansund, der det omvendte oppgjøret i juli endte med uavgjort 2-2, med HU.

Molde har to tap på rad etter seier, uavgjort og seier og ligger på 2. plass, et poeng bak Bodø/Glimt, med 10-3-4 og 41-22 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 7-0-1 og 27-9 i målforskjell med seier i de fem siste kampene etter tapet for Vålerenga (9) i slutten av mai. Mjøndalen ligger på 14. plass, 20 poeng bak vertene, med 2-7-8 og 20-23 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 1-4-3 og 9-10 i målforskjell med uavgjort i de tre siste kampene etter tap og uavgjort. Det omvendte oppgjøret i mai endte uavgjort 0-0, men før det hadde Molde vunnet alle tidligere oppgjør mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Søndag 12. september spillefrist kl. 14:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Rosenborg-Tromsø NOR Eliteserien H H
2 Bodø/Glimt-Odd NOR Eliteserien H H
3 Haugesund-Sarpsborg 08 NOR Eliteserien U HU HU
4 Molde-Mjøndalen NOR Eliteserien H H H
5 Sandefjord-Vålerenga NOR Eliteserien B B
6 Strømsgodset-Kristiansund NOR Eliteserien U HU HU
7 Fredrikstad-Sogndal NOR OBOS-ligaen H H
8 Hødd-Kongsvinger NOR PostNord-ligaen 1 U HUB
9 * Moss-Tromsdalen NOR PostNord-ligaen 1 H HB
10 * Asker-Kvik Halden NOR PostNord-ligaen 1 H H
11 Leeds-Liverpool ENG Premier League B HB
12 Nottingham Forest-Cardiff ENG Championship B HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 9 Moss-Tromsdalen trekkes
* Kamp 10 Asker-Kvik Halden trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.