Søndagskupongen uke 36

Søndagskupongen henter syv kamper fra den nystartede Nations League, en privatlandskamp, tre kamper fra Segunda División i Spania og en kamp fra Superettan i Sverige. Norge skal spille borte mot Bulgaria i League C, gruppe 3 etter seieren hjemme over Kypros mens Bulgaria vant borte over Slovenia og kampen helgarderes. De sikre hentes fra to andre kamper i Nations League der Frankrike vinner hjemme over Nederland i League A, gruppe 1 og Georgia vinner hjemme over Latvia i League D, gruppe 1.

Frankrike spilte uavgjort 0-0 på bortebane mot Tyskland i den første kampen i League A, gruppe 1. Er regjerende verdensmestere og har 9-2-0 på de siste 11 kampene. Nederland klarte ikke å kvalifisere seg til sommerens VM. Frankrike vant begge oppgjørene mellom lagene i kvalifiseringen til VM, med 1-0 på bortebane og 4-0 på hjemmebane, og vinner igjen. SIKKER H.

Søndag 9. september kl. 17:30 U-tips 96
1 Bulgaria—Norge EUR Nations League U HUB
2 Kypros—Slovenia EUR Nations League U UB
3 Frankrike—Nederland EUR Nations League H H
4 Danmark—Wales EUR Nations League B HB
5 Georgia—Latvia EUR Nations League H H
6 FYR Makedonia—Armenia EUR Nations League H H
7 Liechtenstein—Gibraltar EUR Nations League H HU
8 Tyskland—Peru Privatlandskamp H H
9 Extremadura UD—Granada SPA Segunda División H HB
10 CF Córdoba—AD Alcorcón SPA Segunda División U HU
11 Deportivo La Coruña—Sporting Gijón SPA Segunda División H H
12 Örgryte—Öster SVE Superettan H H

Georgia vant 2-0 på bortebane over Kasakhstan i den første kampen i League D, gruppe 1 og har 4-0-1 på sine landskamepr i år. Latvia spilte uavgjort 0-0 på hjemmebane mot Latvia i sin første kamp i gruppe 1 og har 1-3-3 på sine landskamper i år. Georgia vant 5-0 over Latvia i en privatlandskamp i 2017 og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut