Søndagskupongen uke 35

Søndagskupongen inneholder tre kamper fra OBOS-ligaen, en kamp fra PostNord-ligaen, en kamp fra Norsk Tipping-ligaen og syv kamper fra VM-kvalifiseringen i Europa. Den første sikre hentes fra oppgjøret i Norsk Tipping-ligaen avd. 2 der Lyn vinner hjemme over Lokomotiv Oslo og den andre sikre hentes fra oppgjøret i VM-kvalifiseringen gruppe B der Sveits vinner borte over Latvia.

Lyn topper tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd. 2, tre poeng foran Stabæk 2, med 15-0-3 og 45-23 i målforskjell med to seirer på rad etter to tap på rad på bortebane. På hjemmebane er statistikken 7-0-1 og 25-11 i målforskjell med fem seirer på rad etter tapet for Stabæk 2 i midten av mai. Lokomotiv Oslo ligger på 9. plass, 25 poeng bak vertene, med 5-5-8 og 19-27 i målforskjell med seier hjemme i siste kamp. På bortebane er statistikken 2-2-5 og 9-16 i målforskjell med tap i siste kamp. Lyn vant tilsvarende oppgjør i fjor og vant også på omvendt bane i mai med 2-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Søndag 3. september 17:55 U-tips 96
1 Fredrikstad—Åsane NOR OBOS-ligaen H HU
2 Ranheim—Kongsvinger IL NOR OBOS-ligaen H H
3 Ullensaker/Kisa—Mjøndalen NOR OBOS-ligaen H H
4 * Bryne—Vidar NOR PostNord-ligaen H HU
5 Lyn—Lokomotiv Oslo NOR Norsk Tipping-ligaen H H
6 Hviterussland—Sverige EUR VM-kvalifisering gruppe A B UB
7 Nederland—Bulgaria EUR VM-kvalifisering gruppe A H HU
8 Færøyene—Andorra EUR VM-kvalifisering gruppe B H H
9 Estland—Kypros EUR VM-kvalifisering gruppe H U HUB
10 Latvia—Sveits EUR VM-kvalifisering gruppe B B B
11 Ungarn—Portugal EUR VM-kvalifisering gruppe B B B
12 Hellas—Belgia EUR VM-kvalifisering gruppe H B HB
* Kamp 4 Bryne—Vidar trekkes

Latvia ligger på sisteplass i gruppe B med 1-0-6 og 3-15 i målforskjell med seier borte over Andorra (5) i første kampen. På hjemmebane har laget tap for Færøyene, Ungarn og Portugal med 0-7 i målforskjell. Tapte borte for Ungarn på torsdag med 3-1. Sveits ligger på 1. plass med 7-0-0 og 15-3 i målforskjell. På bortebane har det blitt seier over Ungarn, Andorra og Færøyene med 7-3 i målforskjell. Vant hjemme over Andorra på torsdag med 3-0 og vant det omvendte møtet 1-0. SIKKER B.

Skriv ut