Søndagskupongen uke 34

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, tre kamper fra OBOS-ligaen og tre kamper fra Premier League. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Vålerenga vinner hjemme over Stabæk. Den første halvgarderte hentes fra en annen kamp i Eliteserien, Odd – Strømsgodset, der Odd tar poeng etter at Strømsgodset har vunnet de tre siste oppgjørene mellom lagene, med HU. Den andre halvgarderte hentes fra OBOS-ligaen, Ullensaker/Kisa – KFUM Oslo, der de to siste tilsvarende oppgjørene har endt uavgjort, med HB.

Vålerenga har uavgjort og et tap på sine fem siste og ligger på 7. plass med 5-8-3 og 27-22 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 2-5-1 og 14-10 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier og to uavgjorte på rad. Stabæk ligger på 15. plass, ti poeng bak vertene, med 3-4-9 og 21-35 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, to seiere på rad og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 1-2-5 og 11-21 i målforskjell med tap i siste kamp etter seieren over Mjøndalen (14), tap, uavgjort og tre tap på rad. Vålerenga vant det omvendte oppgjøret i juni, mens de to oppgjørene forrige sesong endte uavgjort. Sist Vålerenga vant over Stabæk på hjemmebane i Eliteserien var i 2018, og nå kommer en ny seier. SIKKER H.

Søndag 29. august kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Vålerenga-Stabæk NOR Eliteserien H H H
2 Kristiansund-Molde NOR Eliteserien H HUB
3 Odd-Strømsgodset NOR Eliteserien U HU HU
4 Sarpsborg 08-Sandefjord NOR Eliteserien H H
5 Tromsø-Bodø/Glimt NOR Eliteserien B B
6 Viking-Rosenborg NOR Eliteserien H HU
7 HamKam-Start NOR OBOS-ligaen H H
8 Stjørdals-Blink-Bryne FK NOR OBOS-ligaen H H
9 Ullensaker/Kisa-KFUM Oslo NOR OBOS-ligaen H HB HB
10 Burnley-Leeds ENG Premier League U HU
11 Tottenham-Watford ENG Premier League H H
12 Wolverhampton-Manchester United ENG Premier League B HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.