Søndagskupongen uke 34

Søndagskupongen henter en kamp fra Premier League, seks kamper fra Eliteserien og fem kamper fra OBOS-ligaen. Den første sikre hentes fra Premier League der Tottenham vinner hjemme over Newcastle United og den andre sikre hentes fra Eliteserien der Brann vinner hjemme over Tromsø.

Tottenham har startet med 3-1 seier på hjemmebane over Aston Villa og uavgjort 2-2 på bortebane mot Manchester City og ligger på 5. plass. Newcastle United har startet med 1-0 tap på hjemmebane for Arsenal og 3-1 tap på bortebane for Norwich City og ligger på 18. plass. Tottenham har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene og vinner igjen. SIKKER H.

Søndag 25. august kl: 17:30 U-tips 96
1 Tottenham—Newcastle United ENG Premier League H H
2 Strømsgodset—Sarpsborg 08 NOR Eliteserien U HUB
3 Brann—Tromsø NOR Eliteserien H H
4 Haugesund—Lillestrøm NOR Eliteserien H HB
5 Kristiansund BK—Mjøndalen NOR Eliteserien H H
6 Molde—Odd NOR Eliteserien H H
7 Viking—Ranheim NOR Eliteserien B HB
8 Jerv—Skeid NOR OBOS-ligaen B HB
9 KFUM Oslo—Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen H H
10 Nest-Sotra—Sandefjord Fotball NOR OBOS-ligaen B HB
11 Raufoss—Start NOR OBOS-ligaen H HB
12 Sogndal—Kongsvinger IL NOR OBOS-ligaen H H

Brann ligger på 5. plass med 8-5-5 og 23-18 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seirer på rad og to uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 4-3-2 og 9-7 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier, tap og seier. Tromsø ligger på 14. plass, 11 poeng bak vertene, med 5-3-10 og 20-36 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, uavgjort, tap og seier på hjemmebane over Sarpsborg 08 (15). På bortebane er statistikken 2-1-6 og 9-24 i målforskjell med tre tap på rad etter seier og to tap på rad. Brann vant det omvendte oppgjøret i april og det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut

  .