Søndagskupongen uke 31

Søndagskupongen henter fem kamper fra Eliteserien, fire kamper fra Allsvenskan, to kamper fra Superligaen og en kamp fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Molde vinner hjemme over Haugesund. De halvgarderte blir hentet fra Superligaen, FC København – Brøndby, der FC København har to uavgjorte på de tre første og Brøndby har innledet med tre uavgjorte, og AaB – AGF Aarhus, der begge lagene har to uavgjorte og et tap på de tre første kampene, begge med HB.

Molde ligger på 1. plass, fem poeng foran Bodø/Glimt, med 9-3-2 og 34-13 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap og fem seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 6-0-1 og 22-5 i målforskjell med fire seiere på rad etter tapet for Vålerenga (7). Spilte uavgjort 3-3 på bortebane mot Trabzonspor i kvalifisering til Conference League på torsdag. Haugesund ligger på 6. plass, åtte poeng bak vertene med en kamp mindre spilt, med 6-4-3 og 18-12 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier, tap og seier. På bortebane er statistikken 0-3-3 og 2-8 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, uavgjort og to tap på rad. Molde har vunnet de åtte siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte, og vinner igjen. SIKKER H.

Søndag 8. august kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Stabæk-Sarpsborg 08 NOR Eliteserien H HB
2 Mjøndalen-Tromsø NOR Eliteserien H H
3 Molde-Haugesund NOR Eliteserien H H H
4 Sandefjord-Lillestrøm NOR Eliteserien U HUB
5 Viking-Kristiansund NOR Eliteserien H HU
6 Djurgården-AIK SVE Allsvenskan H H
7 Häcken-Östersunds FK SVE Allsvenskan H H
8 Elfsborg-Degerfors SVE Allsvenskan H H
9 IFK Göteborg-Hammarby IF SVE Allsvenskan U HU
10 FC København-Brøndby DAN Superligaen H HB HB
11 AaB-AGF Aarhus DAN Superligaen H HB HB
12 Coventry City-Nottingham Forest ENG Championship H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.