Søndagskupongen uke 27

Søndagskupongen starter med finalen i Fotball-VM for kvinner mellom USA og Nederland og fortsetter med tre kamper fra PostNord-ligaen, syv kamper fra Norsk Tipping-ligaen og en kamp fra Allsvenskan. De sikre hentes fra Norsk Tipping-ligaen og i avd. 1 vinner Eidsvold Turn hjemme over Træff og i avd. 2 vinner Ørn Horten hjemme over Ready.

Eidsvold Turn ligger ubeseiret på 1. plass med 11-1-0 og 40-7 i målforskjell med syv seirer på rad etter uavgjort på bortebane mot Spjelkavik (6). På hjemmebane har laget full pott etter seks kamper og 27-2 i målforskjell. Træff ligger på 4. plass, 14 poeng bak vertene, med 6-2-4 og 17-15 i målforskjell med tre seirer på rad etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 2-2-2 og 7-7 i målforskjell med seier i siste kamp etter to tap på rad og seier. SIKKER H.

Søndag 7. juli kl. 17:00 U-tips 96
1 USA—Nederland INT Fotball-VM, kvinner H HU
2 Fredrikstad—Egersund NOR PostNord-ligaen H HB
3 Moss—Bryne FK NOR PostNord-ligaen U HUB
4 Vidar—Sola NOR PostNord-ligaen H H
5 Eidsvold Turn—Træff NOR Norsk Tipping-ligaen H H
6 Drøbak-Frogn—Frigg NOR Norsk Tipping-ligaen B B
7 Follo—Ullern NOR Norsk Tipping-ligaen H H
8 Lokomotiv Oslo—Halsen IF NOR Norsk Tipping-ligaen H HU
9 Ørn Horten—Ready NOR Norsk Tipping-ligaen H H
10 Madla—Vardeneset NOR Norsk Tipping-ligaen U UB
11 Pors Grenland—Vindbjart NOR Norsk Tipping-ligaen H HB
12 * Hammarby IF—Falkenberg SVE Allsvenskan H H
* Kamp 12 Hammarby IF—Falkenberg trekkes

Ørn Horten ligger på 4. plass med 5-4-3 og 23-14 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier, tap og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 1-2-2 og 6-6 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, tap og uavgjort. Ready ligger på 12. plass, åtte poeng bak vertene, med 3-2-7 og 15-21 i målforskjell med seier på hjemmebane over Norild (13) i siste kamp etter tre tap på rad og uavgjort. På bortebane er statistikken 0-2-4 og 4-12 i målforskjell med tap i siste kamp etter to uavgjorte på rad og laget har den dårligste bortestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. Ørn Horten har skuffet så langt på hjemmebane denne sesongen men dette er en kamp dem bør vinne. SIKKER H.

Skriv ut

  .