Søndagskupongen uke 26

Søndagskupongen henter alle kampene fra Norge med seks kamper fra Eliteserien og seks kamper fra OBOS-ligaen og kupongen starter med to toppoppgjør i Eliteserien der Molde får besøk av Brann og Bodø/Glimt får besøk av Odd. Den første sikre blir Molde som vinner over Brann og den andre hentes fra OBOS-ligaen der Aalesund vinner hjemme over Sandnes Ulf.

Molde ligger på 1. plass med 9-1-3 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, seier og tap der tapene har kommet på bortebane. På hjemmebane har laget full pott etter seks kamper og 18-2 i målforskjell. Brann ligger på 4. plass, syv poeng bak vertene, med 6-3-4 og 16-14 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, tap og tre seirer på rad. På bortebane er statistikken 3-1-2 og 9-8 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre seirer på rad. Brann tapte 4-0 på bortebane for Ranheim i 4. runde i cupen på onsdag og Molde vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong, med 5-1 på hjemmebane og 4-0 på bortebane. SIKKER H.

Søndag 30. juni kl. 18:00 U-tips 96
1 Molde—Brann NOR Eliteserien H H
2 Bodø/Glimt—Odd NOR Eliteserien H H
3 Haugesund—Vålerenga NOR Eliteserien U HUB
4 Lillestrøm—Tromsø NOR Eliteserien H HU
5 Mjøndalen—Viking NOR Eliteserien H HB
6 Stabæk—Ranheim NOR Eliteserien H HU
7 Aalesund—Sandnes Ulf NOR OBOS-ligaen H H
8 Jerv—Sandefjord Fotball NOR OBOS-ligaen B B
9 Notodden—Strømmen NOR OBOS-ligaen B HB
10 Skeid—Nest-Sotra NOR OBOS-ligaen H H
11 Tromsdalen—Start NOR OBOS-ligaen H HB
12 Ullensaker/Kisa—KFUM Oslo NOR OBOS-ligaen H H

Aalesund ligger på 1. plass med 9-2-1 og 22-8 i målforskjell med sesongens første tap i siste kamp etter to seirer på rad, uavgjort og fem seirer på rad. På hjemmebane har laget full pott etter fem kamper og 14-3 i målforskjell og laget slo ut Rosenborg i 4. runde i cupen på onsdag på bortebane etter straffesparkkonkurranse. Sandnes Ulf ligger på 9. plass, 12 poeng bak vertene, med 4-5-3 og 19-16 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, tap, uavgjort og seier. På bortebane er statistikken 2-4-0 og 9-5 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to seirer på rad. Aalesund vant begge oppgjørene mellom lagene i OBOS-ligaen sist sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut