Søndagskupongen uke 25

Søndagskupongen henter seks kamper fra Eliteserien, tre kamper fra Premier League, to kamper fra Serie A og en kamp fra Primera División. De sikre hentes fra Eliteserien der Brann vinner hjemme over Viking og Bodø/Glimt vinner hjemme over Haugesund.

Brann, som i fjor endte på 9. plass, vant serieåpningen på onsdag på bortebane over Haugesund med 2-1. I fjor endte statistikken på hjemmebane med 5-6-4 og 14-16 i målforskjell. Viking endte i fjor på 5. plass, syv poeng foran vertene. Tapte serieåpningen på tirsdag på hjemmebane for Bodø/Glimt med 4-2. I fjor endte statistikken på bortebane med 4-4-7 og 23-27 i målforskjell. Viking vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong men nå vinner Brann. SIKKER H.

Søndag 21. juni 15:00 U-tips 96
1 Brann—Viking NOR Eliteserien H H
2 Bodø/Glimt—Haugesund NOR Eliteserien H H
3 Kristiansund BK—Aalesund NOR Eliteserien H H
4 Sandefjord Fotball—Start NOR Eliteserien H H
5 Strømsgodset—Odd NOR Eliteserien U HU
6 Vålerenga—Stabæk NOR Eliteserien H HUB
7 Newcastle United—Sheffield United ENG Premier League H HU
8 Aston Villa—Chelsea ENG Premier League B UB
9 Everton—Liverpool ENG Premier League B HB
10 Atalanta—Sassuolo ITA Serie A H H
11 Inter—Sampdoria ITA Serie A H H
12 Real Sociedad—Real Madrid SPA Primera División H HB

Bodø/Glimt, som i fjor endte på 2. plass, vant serieåpningen på tirsdag på bortebane over Viking med 4-2. I fjor endte statistikken på hjemmebane med 10-4-1 og 39-12 i målforskjell. Haugesund endte i fjor på 7. plass, 14 poeng bak vertene. Tapte serieåpningen på onsdag på hjemmebane for Brann med 2-1. I fjor endte statistikken på bortebane med 4-7-4 og 22-20 i målforskjell. Begge oppgjørene mellom lagene sist sesong endte uavgjort men nå vinner Bodø/Glimt. SIKKER H.

Skriv ut