Søndagskupongen uke 25

Søndagskupongen henter alle kampene fra Norge med seks kamper fra Eliteserien og seks kamper fra OBOS-ligaen. De sikre hentes fra Eliteserien der Brann vinner hjemme over Lillestrøm og Kristiansund BK vinner hjemme over Stabæk.

Brann ligger på 4. plass med 5-3-4 og 15-14 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 2-2-2 og 6-6 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og seier. Lillestrøm ligger på 11. plass, seks poeng bak vertene, med 3-3-5 og 10-17 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap og to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 1-2-2 og 6-8 i målforskjell med seier over Vålerenga (7) i siste kamp etter uavgjort, to tap på rad og uavgjort. Brann gikk videre til 4. runde i cupen på onsdag etter å ha slått ut Sogndal på bortebane, mens Lillestrøm røyk ut etter tap for Strømmen på bortebane. Begge oppgjørene i Eliteserien mellom lagene endte uavgjort sist sesong men nå vinner Brann. SIKKER H.

Søndag 23. juni kl. 18:00 U-tips 96
1 Brann—Lillestrøm NOR Eliteserien H H
2 Kristiansund BK—Stabæk NOR Eliteserien H H
3 Odd—Haugesund NOR Eliteserien H HU
4 Ranheim—Mjøndalen NOR Eliteserien H H
5 Tromsø—Rosenborg NOR Eliteserien U HUB
6 Viking—Bodø/Glimt NOR Eliteserien U HU
7 KFUM Oslo—HamKam NOR OBOS-ligaen H H
8 Nest-Sotra—Jerv NOR OBOS-ligaen B HB
9 Raufoss—Aalesund NOR OBOS-ligaen B HB
10 Sandnes Ulf—Tromsdalen NOR OBOS-ligaen H H
11 Sogndal—Skeid NOR OBOS-ligaen H H
12 Strømmen—Kongsvinger IL NOR OBOS-ligaen H HB

Kristiansund BK ligger på 5. plass med 5-3-3 og 12-11 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter fire seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-0 og 6-2 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort og seier. Stabæk ligger på 16. og sisteplass, 11 poeng bak vertene, med 2-1-6 og 6-14 i målforskjell med fire tap på rad etter seier. På bortebane er laget poengløse etter fire kamper og 0-10 i målforskjell. Begge lagene gikk videre til 4. runde i cupen der Kristiansund BK slo Levanger på bortebane på onsdag mens Stabæk slo Alta på bortebane på torsdag. Kristiansund BK vant begge oppgjørene mellom lagene i Eliteserien sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut