Søndagskupongen uke 20

Søndagskupongen henter ti kamper fra Premier League, som også er alle kampene fra den siste serierunden, en kamp fra Primera División som trekkes, og en kamp fra OBOS-ligaen. I Premier League blir det en spennende siste serierunde, der Chelsea, Liverpool og Leicester kjemper om 3. og 4. plassen, som gir rett til Champions League-spill til høsten. Det vil dreie seg om Premier League i MU 9-2-148, og den sikre blir Liverpool som vinner hjemme over Crystal Palace FC, og sikrer seg plass i Champions League. Den første halvgarderte blir oppgjøret mellom Wolverhampton – Manchester United, der Manchester United kan gå gjennom sesongen uten tap på bortebane, med UB. Den andre halvgarderte blir mellom Leicester – Tottenham, der begge lagene har noe å spille for, enten Champions League eller Europa League, med HB.

Liverpool, har etter tapet på hjemmebane for Fulham (18) i begynnelsen av mars, syv seiere og to uavgjorte og har klatret opp på 4. plass, en plass de ikke har vært på siden 14. februar. På hjemmebane er statistikken 9-3-6 og 27-20 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier og en rekke på seks tap på rad. Crystal Palace FC ligger på 13. plass, 22 poeng bak vertene, med tap, seier, tap, seier og tap på de fem siste kampene. På bortebane er statistikken 6-3-9 og 21-32 i målforskjell med tap i siste kamp etter seieren over Sheffield United (20), tap, uavgjort og tap. Liverpool har vunnet de siste åtte oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte, sist det omvendte oppgjøret i desember med 7-0. SIKKER H.

Søndag 23. mai kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester City-Everton ENG Premier League H H
2 Wolverhampton-Manchester United ENG Premier League U UB UB
3 Leicester-Tottenham ENG Premier League B HB HB
4 Aston Villa-Chelsea ENG Premier League B UB
5 Liverpool-Crystal Palace FC ENG Premier League H H H
6 West Ham-Southampton ENG Premier League H H
7 Arsenal-Brighton ENG Premier League H H
8 Leeds-West Bromwich ENG Premier League H H
9 Sheffield Utd-Burnley ENG Premier League U HB
10 Fulham-Newcastle ENG Premier League H HB
11 * Real Madrid-Villarreal SPA Primera División H HUB
12 Aalesund-KFUM Oslo NOR OBOS-ligaen H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 11 Real Madrid-Villarreal trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.