Søndagskupongen uke 19

Søndagskupongen henter alle kampene fra Norge med seks kamper fra Eliteserien og seks kamper fra OBOS-ligaen. Den første sikre hentes fra Eliteserien der Molde vinner hjemme over Mjøndalen og den andre sikre hentes fra OBOS-ligaen der Kongsvinger IL vinner hjemme over Tromsdalen.

Molde ligger på 1. plass, tre poeng foran Bodø/Glimt med en kamp mere spilt, med 5-1-1 og 17-6 i målforskjell med tre seirer på rad etter tapet på bortebane for Bodø/Glimt. På hjemmebane er statistikken 3-0-0 og 10-1 i målforskjell. Mjøndalen ligger på 7. plass, åtte poeng bak vertene med en kamp mindre spilt, med 2-2-2 og 10-11 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad og seier. På bortebane er statistikken 1-1-1 og 4-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier og tap. SIKKER H.

Søndag 12. mai kl. 18:00 U-tips 96
1 Stabæk—Brann NOR Eliteserien B UB
2 Haugesund—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H H
3 Molde—Mjøndalen NOR Eliteserien H H
4 Ranheim—Vålerenga NOR Eliteserien B HB
5 Sarpsborg 08—Kristiansund BK NOR Eliteserien H H
6 Tromsø—Odd NOR Eliteserien H HB
7 Jerv—Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen H HU
8 Kongsvinger IL—Tromsdalen NOR OBOS-ligaen H H
9 Nest-Sotra—Start NOR OBOS-ligaen U UB
10 Notodden—HamKam NOR OBOS-ligaen H H
11 Sandnes Ulf—Sandefjord Fotball NOR OBOS-ligaen B B
12 Skeid—Raufoss NOR OBOS-ligaen U HUB

Kongsvinger IL ligger på 8. plass med 2-3-1 og 4-2 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 1-2-0 og 2-1 i målforskjell med uavgjort i de to siste kampene. Tromsdalen ligger på 16. og sisteplass, åtte poeng bak vertene med en kamp mindre spilt, med 0-1-4 og 4-18 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort. På bortebane har det blitt to tap og målforskjellen er 1-5. Begge oppgjørene endte uavgjort mellom lagene sist sesong men nå vinner Kongsvinger IL. SIKKER H.

Skriv ut

  .