Søndagskupongen uke 18

Søndagskupongen henter fem kamper fra sesongstarten i Eliteserien, med Vålerenga som får besøk av Rosenborg som toppkamp, tre kamper fra Premier League, to kamper fra 1. Bundesliga og en kamp fra henholdsvis Serie A og Primera División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Arsenal vinner hjemme over West Bromwich. De halvgarderte hentes fra Eliteserien, i kampene Molde – Kristiansund, som spilte uavgjort to ganger sist sesong, med HB og Odd – Sandefjord, der Sandefjord vant tilsvarende oppgjør sist sesong, med HU.

Arsenal ligger på 9. plass med 14-7-13 og 46-37 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, uavgjort, seier og tap. På hjemmebane er statistikken 14-7-13 og 46-37 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tap. Endte sist sesong på 8. plass, og gjør nok en dårlig sesong i Premier League. Spilte uavgjort 0-0 på hjemmebane mot Villarreal i returoppgjøret i semifinale i Europa League på torsdag, der dem tapte den første kampen 2-1, og får dermed ikke spille finale mot Manchester United. West Bromwich ligger på 19. plass, 23 poeng bak vertene og ti poeng bak Newcastle på sikker plass, med 5-11-18 og 31-65 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap og to seiere på rad. På bortebane er statistikken 2-5-10 og 18-31 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, tap og uavgjort. Rykket opp fra Championship sist sesong, men ligger nok for langt bak sikker plass til å få fornyet kontrakt, med kun fire kamper og tolv poeng igjen å kjempe om. Selv om Arsenal har skuffet i årets sesong så sender dem gjestene ned i Championship med seier. SIKKER H.

Søndag 9. mai kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Vålerenga-Rosenborg NOR Eliteserien H HU
2 Bodø/Glimt-Tromsø NOR Eliteserien H H
3 Molde-Kristiansund NOR Eliteserien H HB HB
4 Odd-Sandefjord NOR Eliteserien H HU HU
5 Viking-Brann NOR Eliteserien B HB
6 Aston Villa-Manchester United ENG Premier League H HB
7 West Ham-Everton ENG Premier League H H
8 Arsenal-West Bromwich ENG Premier League H H H
9 Eintracht Frankfurt-1. FSV Mainz 05 TYS 1. Bundesliga H H
10 Hertha Berlin-DSC Arminia Bielefeld TYS 1. Bundesliga H H
11 Juventus-Milan ITA Serie A U HUB
12 Real Madrid-Sevilla SPA Primera División H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 4 Odd-Sandefjord trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.