Søndagskupongen uke 17

Søndagskupongen henter tre kamper fra Premier League, med Manchester United som får besøk av Liverpool som toppkamp, fem kamper fra Serie A, tre kamper fra Primera División og en kamp fra Ligue 1. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Tottenham vinner hjemme over Sheffield United. Den første halvgarderte blir hentet fra en annen kamp i Premier League, Newcastle – Arsenal med HB, og den andre halvgarderte blir hentet fra Primera División mellom Valencia – FC Barcelona med UB.

Tottenham ligger på 7. plass  med 15-8-10 og 56-38 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, tap, uavgjort og seier. På hjemmebane er statistikken 8-3-5 og 28-18 i målforskjell med seier i siste kamp etter tapet for Manchester United (2) og tre seiere på rad. Tapte finalen i ligacupen på søndag for Manchester City og har nå bare Premier League å konsentrere seg om resten av sesongen. Sheffield United ligger på 20. og sisteplass, 36 poeng bak vertene og er klar for Championship neste sesong, med 5-2-26 og 18-56 i målforskjell med seier i siste kamp på hjemmebane over etter fem tap på rad. På bortebane er statistikken 1-1-14 og 7-31 i målforskjell med seks tap på rad. Tottenham vant det omvendte oppgjøret i januar og har fortsatt en sjans på Europaspill neste sesong. SIKKER H.

Søndag 2. mai kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Newcastle-Arsenal ENG Premier League H HB HB
2 Manchester United-Liverpool ENG Premier League B HB
3 Tottenham-Sheffield Utd ENG Premier League H H H
4 Sassuolo-Atalanta ITA Serie A H HB
5 SSC Napoli-Cagliari ITA Serie A H H
6 Bologna-Fiorentina ITA Serie A H H
7 Udinese-Juventus ITA Serie A B B
8 Sampdoria-Roma ITA Serie A B HB
9 Villarreal-Getafe SPA Primera División H H
10 Granada-CF Cadiz SPA Primera División H H
11 Valencia-FC Barcelona SPA Primera División B UB UB
12 Monaco-Lyon FRA Ligue 1 U HUB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.