Søndagskupongen uke 17

Søndagskupongen starter med det viktige oppgjøret i Premier League der Manchester United får besøk av Chelsea, og begge lagene trenger seier for å fortsatt ha muligheten for spill i Champions League neste sesong, og fortsetter med seks kamper fra Eliteserien og fem kamper fra OBOS-ligaen. De sikre hentes fra OBOS-ligaen der Kongsvinger IL vinner hjemme over Jerv og Skeid vinner hjemme over Tromsdalen.

Kongsvinger IL ligger på 4. plass med seier på bortebane over Ullensaker/Kisa (3) med 2-0 i siste kamp. På hjemmebane har det blitt seier over Notodden (15) med 1-0 og uavgjort 0-0 mot KFUM Oslo (12). Jerv ligger på 8. plass, to poeng bak vertene med en kamp mindre spilt, med seier på hjemmebane over Notodden med 3-1 i siste kamp. På bortebane har det blitt uavgjort 0-0 mot Skeid (9). Kongsvinger IL vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Søndag 28. april kl. 17:30 U-tips 96
1 Manchester United—Chelsea ENG Premier League H HUB
2 Molde—Rosenborg NOR Eliteserien H HU
3 Lillestrøm—Haugesund NOR Eliteserien H H
4 Ranheim—Viking NOR Eliteserien B HB
5 Stabæk—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H H
6 Strømsgodset—Kristiansund BK NOR Eliteserien H H
7 Tromsø—Brann NOR Eliteserien B HB
8 Kongsvinger IL—Jerv NOR OBOS-ligaen H H
9 Nest-Sotra—Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen B UB
10 Skeid—Tromsdalen NOR OBOS-ligaen H H
11 Sogndal—Raufoss NOR OBOS-ligaen H H
12 Strømmen—HamKam NOR OBOS-ligaen B HB

Skeid ligger på 9. plass med tap på bortebane for Aalesund (1) med 4-2 i siste kamp. På hjemmebane har det blitt seier over HamKam (14) med 1-0 og uavgjort 0-0 mot Jerv (8). Tromsdalen ligger på 16. og sisteplass, fire poeng bak vertene med en kamp mindre spilt, med uavgjort 3-3 på hjemmebane mot Sandefjord Fotball (2) i siste kamp. På bortebane har laget tapt for HamKam med 2-1. SIKKER H.

Skriv ut