Søndagskupongen uke 16

Søndagskupongen starter med finalen i ligacupen mellom regjerende mester Manchester City og Tottenham på Wembley Stadium, og fortsetter med to kamper fra Premier League, fem kamper fra Serie A , to kamper fra 1. Bundesliga og tre kamper fra Primera División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra 1. Bundesliga der Borussia Mönchengladbach vinner hjemme over DSC Arminia Bielefeld. Den første halvgarderte blir hentet fra Serie A mellom Cagliari – Roma og den andre halvgarderte blir hentet fra Primera División mellom Athletic Bilbao – Atletico Madrid, begge med HB.

Borussia Mönchengladbach ligger på 7. plass, fire poeng bak Bayer 04 Leverkusen og plassen som gir mulighet for kvalifisering til den planlagte Europa Conference League, med 11-10-9 og 54-46 i målforskjell med tap på bortebane for TSG 1899 Hoffenheim (11) i siste kamp etter seier, uavgjort og to seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 7-4-4 og 26-17 i målforskjell med to seiere på rad etter tre tap på rad. DSC Arminia Bielefeld ligger på 15. plass, 13 poeng bak vertene og fire poeng over playoffplassen til nedrykk, med 8-6-16 og 23-46 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier, uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 2-5-7 og 11-24 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier, tap og uavgjort og laget har den nest dårligste statistikken på bortebane av alle lagene så langt dennen sesongen. Borussia Mönchengladbach vant det omvendte oppgjøret i januar. SIKKER H.

Søndag 25. april kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester City-Tottenham ENG Ligacup, finale H H
2 Leeds-Manchester United ENG Premier League U HUB
3 Aston Villa-West Bromwich ENG Premier League H H
4 Fiorentina-Juventus ITA Serie A H HB
5 Inter-Hellas Verona ITA Serie A H H
6 Cagliari-Roma ITA Serie A B HB HB
7 Atalanta-Bologna ITA Serie A H H
8 RB Leipzig-VfB Stuttgart TYS 1. Bundesliga H H
9 Borussia Mönchengladbach-DSC Arminia Bielefeld TYS 1. Bundesliga H H H
10 Villarreal-FC Barcelona SPA Primera División U UB
11 Sevilla-Granada SPA Primera División U HU
12 Athletic Bilbao-Atletico Madrid SPA Primera División B HB HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.