Søndagskupongen uke 16

Søndagskupongen henter alle kampene fra norsk serie med seks kamper fra Eliteserien og seks kamper fra OBOS-ligaen. Den første sikre hentes fra Eliteserien der Rosenborg vinner hjemme over Start og den andre sikre hentes fra OBOS-ligaen der Sogndal tar årets første seier hjemme over Kongsvinger IL.

Rosenborg ligger på 6. plass med 2-2-1 og 8-4 i målforskjell med to seirer på rad etter to uavgjorte på rad. På hjemmebane har det blitt uavgjort mot Kristiansund BK (10) med 2-2 og seier over Molde (1) med 4-0. Start ligger på 16. og sisteplass med tre tap på rad etter seier i den første kampen på hjemmebane over Tromsø (8) med 4-1. På bortebane har det blitt tap for Lillestrøm (12) med 1-0. Rosenborg har ikke imponert så langt i årets Eliteserie og skal det bli en gjentagelse av fjorårets seriegull så må hjemmekampene vinnes. SIKKER H.

Søndag 22. april 18:00 U-tips 96
1 Vålerenga—Molde NOR Eliteserien U HUB
2 Haugesund—Strømsgodset NOR Eliteserien H HB
3 Kristiansund BK—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H H
4 Lillestrøm—Ranheim NOR Eliteserien U HU
5 Rosenborg—Start NOR Eliteserien H H
6 Tromsø—Sandefjord Fotball NOR Eliteserien H H
7 Florø—Notodden NOR OBOS-ligaen B UB
8 Jerv—Mjøndalen NOR OBOS-ligaen H HB
9 Nest-Sotra—Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen B B
10 Sogndal—Kongsvinger IL NOR OBOS-ligaen H H
11 Viking—Åsane NOR OBOS-ligaen H H
12 Aalesund—Tromsdalen NOR OBOS-ligaen H HU

Sogndal ligger på 10. plass med 0-3-0 og 1-1 i målforskjell med 1-1 mot Tromsdalen (10) på sin ene hjemmekamp. Kongsvinger IL ligger på plassen bak med 1-0-2 og 2-3 i målforskjell med 1-0 tap for Florø (8) i sin ene bortekamp. Sogndal jakter sin første seier og den kommer nå. SIKKER H.

Skriv ut