Søndagskupongen uke 15

Søndagskupongen henter en kamp fra semifinale i FA-cupen, en kamp fra Premier League, en kamp fra Championship, fem kamper fra Serie A, to kamper fra 1. Bundesliga og to kamper fra Primera División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Serie A der Lazio vinner hjemme over Benevento Calcio. De halvgarderte hentes også fra Serie A, i kampene Atalanta – Juventus og Bologna – Spezia, begge med HB.

Lazio ligger på 6. plass, plassen som gir mulighet for kvalifisering til den planlagte Europa Conference League, med 17-4-8 og 46-38 i målforskjell med fire seire på rad etter to tap på rad, begge på bortebane. På hjemmebane har laget åtte seiere på rad etter en seier, to uavgjorte og tre tap på de seks første kampene og 23-17 i målforskjell. Benevento Calcio, som sist sesong vant Serie B, ligger på 16. plass, 25 poeng bak vertene, med 7-9-14 og 30-55 i målforskjell med en seier, fem uavgjorte og fire tap på de ti siste kampene. På bortebane er statistikken 5-3-6 og 15-24 i målforskjell med seier over Juventus (3) i siste kamp etter uavgjort, tap, uavgjort og to tap på rad. Lagene spilte uavgjort 1-1 i det omvendte oppgjøret i desember, men tror ikke gjestene tar to borteseiere på rad. SIKKER H.

Søndag 18. april kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Leicester-Southampton ENG FA-cup H H
2 Manchester United-Burnley ENG Premier League H H
3 Coventry City-Barnsley ENG Championship U HUB
4 Atalanta-Juventus ITA Serie A H HB HB
5 Bologna-Spezia ITA Serie A H HB HB
6 Lazio-Benevento Calcio ITA Serie A H H H
7 Torino FC-Roma ITA Serie A B UB
8 SSC Napoli-Inter ITA Serie A H HU
9 Borussia Dortmund-Werder Bremen TYS 1. Bundesliga H H
10 * 1. FSV Mainz 05-Hertha Berlin TYS 1. Bundesliga H HB
11 Real Betis-Valencia SPA Primera División H H
12 Getafe-Real Madrid SPA Primera División B B
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 10 1. FSV Mainz 05-Hertha Berlin trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.