Søndagskupongen uke 13

Søndagskupongen, med kamper som spilles mandag 2. påskedag, henter to kamper fra Premier League, ni kamper fra Championship og en kamp fra League One.  I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Reading vinner hjemme over Derby. Den første halvgarderte hentes fra en annen kamp i Championship, Sheffield Wednesday – Cardiff, og den andre halvgarderte hentes fra toppoppgjøret i League One mellom Peterborough United – Sunderland, begge med HB.

Reading ligger på den viktige 6. plassen, som gir rett til playoff for opprykk til Premier League, med 18-9-12 og 53-42 i målforskjell med uavgjort i de to siste kampene etter tap, uavgjort og tre seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 11-1-7 og 29-21 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seiere på rad og tre tap på rad. Derby ligger på 18. plass, 20 poeng bak vertene, med 11-10-18 og 29-42 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, uavgjort, tap og uavgjort. På bortebane er statistikken 5-4-10 og 13-22 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad. Reading vant det omvendte oppgjøret i september og det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Mandag 5. april kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Wolverhampton-West Ham ENG Premier League U UB
2 Everton-Crystal Palace ENG Premier League H H
3 Sheffield Wed-Cardiff ENG Championship H HB HB
4 Swansea-Preston ENG Championship H H
5 Luton-Barnsley ENG Championship B UB
6 Reading-Derby ENG Championship H H H
7 Blackburn-Bournemouth ENG Championship U HUB
8 Stoke-Millwall ENG Championship H HB
9 Nottingham F-Queens PR ENG Championship H H
10 Coventry City-Bristol City ENG Championship B B
11 Rotherham United-Wycombe Wanderers ENG Championship H H
12 Peterborough United-Sunderland ENG League One B HB HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.