Søndagskupongen uke 12

Det er ni kamper fra VM-kvalifiseringen i Europa og tre kamper fra Segunda División i Spania på søndagskupongen. Norge møter Nord-Irland borte i gruppe C i sin første kamp under Lars Lagerbäck som landslagtrener og selv om trenerskifter kan ha en positiv virkning på ett lag så helgarderes kampen. På en kupong med flere store favoritter hentes den første sikre fra en annen kamp i Norges gruppe der Tsjekkia vinner borte over San Marino og den andre sikre hentes fra gruppe F der England vinner hjemme over Litauen.

San Marino har 0-0-4 og 1-17 i målforskjell med tap hjemme for Aserbajdsjan (3) og Tyskland (1) og tap borte for Nord-Irland (2) og Norge (5). Tsjekkia som ligger på 4. plass har 1-2-1 og 2-4 i målforskjell med tap borte for Tyskland (1) i sin eneste bortekamp og uavgjort mot Nord-Irland (2) og Aserbajdsjan (3) og seier over Norge (5) på sine hjemmekamper. SIKKER B.

Søndag 26. mars 17:55 U-tips 96
1 Nord-Irland—Norge EUR VM-kvalifisering gruppe C H HUB
2 San Marino—Tsjekkia EUR VM-kvalifisering gruppe C B B
3 Aserbajdsjan—Tyskland EUR VM-kvalifisering gruppe C B B
4 Armenia—Kasakhstan EUR VM-kvalifisering gruppe E H HU
5 Montenegro—Polen EUR VM-kvalifisering gruppe E H HB
6 Romania—Danmark EUR VM-kvalifisering gruppe E H HU
7 England—Litauen EUR VM-kvalifisering gruppe F H H
8 Malta—Slovakia EUR VM-kvalifisering gruppe F B B
9 Skottland—Slovenia EUR VM-kvalifisering gruppe F H HB
10 Mirandes—Huesca SPA Segunda División B B
11 CF Reus Deportiu—Ucam Murcia CF SPA Segunda División U HU
12 Elche—Real Zaragoza SPA Segunda División H H

England leder gruppe F med 3-1-0 og 6-0 i målforskjell med seier over Malta (6) og Skottland (5) på hjemmebane og seier over Slovakia (3) og uavgjort mot Slovenia (2) på bortebane. Laget gikk ubeseiret gjennom kvalifiseringen til EM 2016. Litauen ligger på 4. plass med 1-2-1 og 5-7 i målforskjell med uavgjort mot Skottland (5) og tap for Slovakia (3) på bortebane og uavgjort mot Slovenia (2) og seier over Malta (6) på hjemmebane. SIKKER H.

Skriv ut