Søndagskupongen uke 11

Søndagskupongen henter to kamper fra Premier League, en kamp fra kvartfinale i FA-cupen, med Leicester som får besøk av Manchester United, fem kamper fra Serie A, to kamper fra Primera División og to kamper fra 1. Bundesliga. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Primera División der Atletico Madrid vinner hjemme over CD Alaves. De halvgarderte hentes fra Serie A, i kampene Udinese – Lazio og Fiorentina – Milan, begge med HB.

Atletico Madrid på 1. plass, fire poeng foran FC Barcelona, har uavgjort, seier, uavgjort og seier på de fire siste etter tapet på hjemmebane for Levante (9) og statistikken er 19-6-2 og 50-18 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 10-3-1 og 29-9 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, tap, uavgjort og åtte seiere på rad. Laget røyk ut av Champions League på onsdag, i returoppgjør i 8-delsfinalen, etter å ha tapt 2-0 på bortebane for Chelsea og 1-0 på hjemmebane i det første oppgjøret. CD Alaves ligger på 18. og øverste nedrykksplass, 40 poeng bak vertene, med 5-8-14 og 23-43 i målforskjell med uavgjort på hjemmebane mot CF Cadiz (14) i siste kamp etter fire tap på rad. På bortebane er statistikken 2-3-8 og 12-26 i målforskjell med tre tap på rad etter uavgjort og tap. Atletico Madrid vant det omvendte oppgjøret i januar og har vunnet de tre siste tilsvarende oppgjørene. SIKKER H.

Søndag 21. mars kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 West Ham-Arsenal ENG Premier League H H
2 Aston Villa-Tottenham ENG Premier League U HUB
3 Leicester-Manchester United ENG FA-cup U HU
4 Juventus-Benevento Calcio ITA Serie A H H
5 Sampdoria-Torino FC ITA Serie A H H
6 Udinese-Lazio ITA Serie A B HB HB
7 Fiorentina-Milan ITA Serie A H HB HB
8 Roma-SSC Napoli ITA Serie A H H
9 Atletico Madrid-CD Alaves SPA Primera División H H H
10 Real Sociedad-FC Barcelona SPA Primera División U UB
11 Hertha Berlin-Bayer 04 Leverkusen TYS 1. Bundesliga H HB
12 Freiburg-Augsburg TYS 1. Bundesliga H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.