Søndagskupongen uke 1

Søndagskupongen henter en kamp fra 3. runde i FA-cupen, en kamp fra Premiership, fem kamper fra Serie A, to kamper fra 1. Bundesliga og tre kamper fra Primera División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Serie A der Hellas Verona vinner hjemme over Crotone. Den første halvgarderte blir hentet fra Premiership mellom Aberdeen – Rangers med UB og den andre halvgarderte blir hentet fra Primera División mellom CF Cadiz – CD Alaves med HB.

Hellas Verona ligger på 9. plass med 6-6-4 og 20-15 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og tap. Startet sesongen på hjemmebane med tre seiere og en uavgjort, mens de fire siste har gitt tre tap og en uavgjort og målforskjellen er 10-8. Crotone, som sist sesong endte på 2. plass i Serie B, ligger på 20. og sisteplass, 13 poeng bak vertene, med 2-3-11 og 16,38 i målforskjell med to tap på rad etter seier. tap og uavgjort. På bortebane er statistikken 0-2-6 og 7-22 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort, tap og uavgjort. Sist lagene møttes i sesongen 2018/2019 i Serie B endte tilsvarende oppgjør uavgjort, men nå vinner vertene. SIKKER H.

Søndag 10. januar kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Newport County-Brighton ENG FA-cup B B
2 Aberdeen-Rangers SKO Premiership U UB UB
3 Juventus-Sassuolo ITA Serie A H H
4 Fiorentina-Cagliari ITA Serie A H H
5 Udinese-SSC Napoli ITA Serie A B HB
6 Parma-Lazio ITA Serie A B H
7 Hellas Verona-Crotone ITA Serie A H H H
8 Augsburg-VfB Stuttgart TYS 1. Bundesliga H HB
9 DSC Arminia Bielefeld-Hertha Berlin TYS 1. Bundesliga H HUB
10 CF Cadiz-CD Alaves SPA Primera División H HB HB
11 Elche-Getafe SPA Primera División H HB
12 Valladolid-Valencia SPA Primera División B B
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 11 Elche-Getafe trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.