Midtukekupongen uke 9

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter tre kamper fra Premier League, fem kamper fra Championship, tre kamper fra Serie A og en kamp fra Copa del Rey. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Watford vinner hjemme over Wycombe Wanderers. Den første halvgarderte blir hentet fra Premier League mellom Crystal Palace – Manchester United med UB og den andre halvgarderte blir hentet fra Championship mellom Bristol City – Bournemouth med HU.

Watford ligger på 3. plass, tre poeng bak Brentford og direkte opprykk, med 17-9-7 og 43-24 i målforskjell med tap på bortebane for Bournemouth (6) i siste kamp etter fire seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 12-2-2 og 32-12 i målforskjell med to seiere på rad etter tap og tre seiere på rad, og laget har den beste hjemmestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. Wycombe Wanderers ligger på 24. og sisteplass, 37 poeng bak vertene, med 5-8-9-19 og 23-53 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, uavgjort, tap og seier. På bortebane er statistikken 2-3-10 og 13-32 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier og fem tap på rad, og laget har den dårligste bortestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. Det omvendte oppgjøret i oktober endte uavgjort 1-1. SIKKER H.

Onsdag 3. mars kl. 19:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Burnley-Leicester ENG Premier League B B
2 Sheffield Utd-Aston Villa ENG Premier League B B
3 Crystal Palace-Manchester United ENG Premier League B UB UB
4 Queens PR-Barnsley ENG Championship U HU
5 Bristol City-Bournemouth ENG Championship H HU HU
6 Sheffield Wed-Rotherham United ENG Championship H H
7 Watford-Wycombe Wanderers ENG Championship H H H
8 Stoke-Swansea ENG Championship U HUB
9 Milan-Udinese ITA Serie A H H
10 Fiorentina-Roma ITA Serie A B HB
11 Genoa-Sampdoria ITA Serie A H HB
12 FC Barcelona-Sevilla SPA Copa del Rey H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.