Midtukekupongen uke 9

Midtukekupongen henter en kamp fra omkamp i 5. runde i FA-cupen, to kamper fra Primera División i Spania, en kamp fra Coppa Italia, en kamp fra Coupe de France og en kamp fra Premiership i Skottland som alle spilles onsdag og en kamp kamp fra Premier League, tre kamper fra Primera División, en kamp fra Coupe de France og en kamp fra Superligaen i Danmark som spilles torsdag. Den første sikre hentes fra FA-cupen der Tottenham vinner hjemme over Rochdale og den andre sikre hentes fra Primera División der Atletico Madrid vinner hjemme over CD Leganes.

Tottenham har slått ut AFC Wimbledon fra League One på hjemmebane og Newport County fra League Two på hjemmebane i omkamp. Ligger på 4. plass i Premier League med 16-7-5 og 53-24 i målforskjell med syv seirer og tre uavgjorte på de ti siste etter tapet for Manchester City (1) på bortebane. På hjemmebane er statistikken 9-4-1 og 29-9 i målforskjell med tre seirer på rad etter uavgjort og tre seirer på rad og der tapet kom i den første hjemmekampen for Chelsea (5). Rochdale har slått ut Doncaster fra League One på bortebane og Millwall hjemme fra Championship i de to siste rundene. Ligger på  24. og sisteplass i League One med 5-11-14 og 29-41 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 1-5-11 og 16-30 i målforskjell med en av hver på de tre siste. Rochdale tok ledelsen med en scoring i det 45. minutt og reduserte til 2-2 i det 90. minutt i det omvendte oppgjøret men tror Tottenham ikke undervurderer gjestene en gang til. SIKKER H.

Onsdag 28. februar 20:45 (* torsdag) U-tips 96
1 Tottenham—Rochdale ENG FA-cup H H
2 * Arsenal—Manchester City ENG Premier League B B
3 SD Eibar—Villarreal SPA Primera División U HUB
4 Atletico Madrid—CD Leganes SPA Primera División H H
5 * Real Betis—Real Sociedad SPA Primera División H HU
6 * Las Palmas—Barcelona SPA Primera División B B
7 * CD Alaves—Levante SPA Primera División H HU
8 Lazio—Milan ITA Coppa Italia U HU
9 Paris Saint-Germain—Marseille FRA Coupe de France H H
10 * Caen—Lyon FRA Coupe de France U UB
11 Motherwell—Aberdeen SKO Premiership B HB
12 * FC Midtjylland—Brøndby DAN Superligaen H H

Atletico Madrid ligger på 2. plass med 17-7-1 og 41-11 i målforskjell med fem seirer på rad etter uavgjort og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 8-4-0 og 17-4 i målforskjell med tre seirer på rad etter uavgjort og tre seirer på rad og laget har sluppet inn færrest mål av alle lagene så langt denne sesongen. CD Leganes ligger på 13. plass, 28 poeng bak vertene, med 8-6-11 og 21-28 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 3-3-7 og 16-22 i målforskjell med tap i siste kamp etter to uavgjorte på rad og ni kamper uten seier. Det omvendte oppgjøret i september endte 0-0 mens vertene vant tilsvarende oppgjør sist sesong med 2-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut