Midtukekupongen uke 52

Midtukekupongen henter alle kampene fra England med åtte kamper fra Premier League og fire kamper fra Championship. Før onsdagens kamper ligger ubeseirede Liverpool på topp i Premier League, fire poeng foran Manchester City som har tapt to av de tre siste kampene. I Championship ligger Leeds United på topp, ett poeng foran Norwich City. De sikre hentes fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Newcastle United og Manchester United vinner hjemme over Huddersfield Town.

Liverpool ligger på 1. plass med 15-3-0 og 39-7 i målforskjell med syv seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 7-1-0 og 18-2 i målforskjell med fire seirer på rad og laget har sluppet inn færrest mål av alle lagene så langt denne sesongen. Newcastle United ligger på 15. plass, 31 poeng bak vertene, med 4-5-9 og 14-22 i målforskjell med en av hver på de tre siste kampene. På bortebane er statistikken 2-4-2 og 7-7 i målforskjell med seier, uavgjort, seier og uavgjort på de fire siste kampene og der seirene har kommet mot dårligere plasserte lag. Liverpool vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Onsdag 26. desember kl. 16:00 U-tips 96
1 Watford—Chelsea ENG Premier League H HB
2 Brighton & Hove Albion—Arsenal ENG Premier League U UB
3 Liverpool—Newcastle United ENG Premier League H H
4 Leicester City—Manchester City ENG Premier League U HUB
5 Tottenham—Bournemouth ENG Premier League H H
6 Manchester United—Huddersfield Town ENG Premier League H H
7 Burnley—Everton ENG Premier League B UB
8 Crystal Palace—Cardiff City ENG Premier League H H
9 Norwich City—Nottingham Forest ENG Championship H H
10 Leeds United—Blackburn Rovers ENG Championship H H
11 Sheffield United—Derby County ENG Championship B HB
12 Swansea City—Aston Villa ENG Championship H HB

Manchester United ligger på 6. plass med 8-5-5 og 34-30 i målforskjell med seier på bortebane over Cardiff City (17) i sin siste kamp etter at Ole Gunnar Solskjær overtok som manager. På hjemmebane er statistikken 4-3-1 og 14-11 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad og to seirer på rad. Huddersfield Town ligger på 19. plass, 19 poeng bak vertene, med 2-4-12 og 11-31 i målforskjell med fem tap på rad. På bortebane er statistikken 1-2-5 og 7-17 i målforskjell med to tap på rad etter seieren over Wolverhampton Wanderers (10). Manchester United vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut