Midtukekupongen uke 5

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter fem kamper fra Premier League, en kamp fra Championship, to kamper fra DFB-Pokal og fire kamper fra Ligue 1. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Brighton. Den første halvgarderte blir hentet fra DFB-Pokal mellom VfB Stuttgart – Borussia Mönchengladbach med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra Ligue 1 mellom Bordeaux – Lille med HB.

Liverpool, som ligger på 3. plass, har to seiere på rad, begge på bortebane, etter tre uavgjorte og to tap og målforskjellen er 43-24. På hjemmebane er statistikken 7-2-1 og 21-9 i målforskjell med tap og to uavgjorte på de tre siste. Brighton ligger på 17. plass, 19 poeng bak vertene, med sesongens første seier på hjemmebane over Tottenham (6) i siste kamp etter uavgjort, seier, tap og uavgjort. På bortebane er statistikken 3-3-4 og 12-14 i målforskjell med seier over Leeds (12) i siste kamp etter tap, to uavgjorte på rad og tap. Lagene spilte uavgjort i det omvendte oppgjøret i november, og etter at Brighton rykket opp i Premier League sesongen 2017/2018 hadde Liverpool vunnet alle oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Onsdag 3. februar kl. 19:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Burnley-Manchester City ENG Premier League B B
2 Fulham-Leicester ENG Premier League B B
3 Leeds-Everton ENG Premier League U HUB
4 Aston Villa-West Ham ENG Premier League H HU
5 Liverpool-Brighton ENG Premier League H H H
6 Brentford-Bristol City ENG Championship H H
7 VfB Stuttgart-Borussia Mönchengladbach TYS DFB-Pokal U HU HU
8 SSV Jahn Regensburg-1. FC Köln TYS DFB-Pokal B B
9 Bordeaux-Lille FRA Ligue 1 B HB HB
10 Monaco-Nice FRA Ligue 1 H H
11 Lens-Marseille FRA Ligue 1 H HU
12 Saint-Etienne-Nantes FRA Ligue 1 H HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.